AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Jewelry Designer Pop Up Boutique @ Institute Cafe

Jewelry Designer Pop Up Boutique @ Institute Cafe

Designerii romani de bijuterie si accesoriu prezenti pe Designercraft.eu isi vor expune creatiile in cadrul primului magazin temporar de bijuterie contemporana de la noi. Jewelry Designer Pop Up Boutique are loc, intre 12 si 14 octombrie 2012, la Institute Cafe din Bucuresti.

Alina Bancila, Raluca Buzura, Cornelia Brustureanu, Lady Magpie, Expression by Alexandra Ungurelu, Living en Bermudas, Roua de argint, Noha Niculescu, Berenike, Ioana Enache, Alis Lalu, Dana Tudor, Daciana Dax, FunkLinks by Silvia Cornea, Gabi Urda, Iuliana Asoltanei si Atelier 44 sunt cei care semneaza piesele expuse vineri intre 17.00-21.00, iar sambata si duminica intre 12:00-21.00, in cafeneaua cocheta de pe Stirbei Voda 104-106.

Pe langa bijuteriile promovate deja in magazinul Designercraft.eu, participantii vor avea ocazia sa descopere aici si mini colectii prezentate in premiera.

Invitatul special al evenimentului este designerul vestimentar Kinga Varga. Atmosfera va fi conturata si de buchetelele tomnatice EnRose, asezate in portelanurile Una ca Luna, iar bunul-gust va fi completat de cupakes-urile Stephany’s. Nu va lipsi nici tombola cu premii surpriza.

Intrarea este libera!

Descopera mai multe pe pagina de Facebook a evenimentului! Click aici!

Foto: Designercraft.eu

PUBLISHED ON 10.10.2012

more in Newsroom