HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Jeff Koons. Retrospectiva @ Paris

Prima retrospectiva europeana dedicata lui Jeff Koons se desfasoara la Centrul Pompidou din Paris, pana pe 17 aprilie 2015. De la emblematicele sculpturi din otel, ce par baloane supradimensionate, la imagini publicitare transformate in picturi, expozitia reuneste lucrari realizate de artistul american in cele peste trei decenii si jumatate de cariera. Apreciata sau discreditata, dar cu siguranta de neignorat, viziunea lui Koons contureaza o zona de interferenta intre arta moderna si cultura populara.

„Creatorul celebrului balon din otel inoxidabil a devenit unul dintre cei mai faimosi si controversati artisti de pe scena artei contemporane. El este unul dintre cei care atrag atat de multa critica intepatoare, incat ajungi sa te intrebi daca, de fapt, este judecata arta sau mitologia unui om devenit o personalitate. Aceasta retrospectiva este conceputa ca un bilant al artei sale impresionante, inseparabila acum de omul care a creat-o. Pentru ca arta lui Jeff Koons reprezinta incontestabil o poveste americana, un vis american.” – Bernard Blistene, directorul Muzeului de Arta Contemporana de la Centrul Pompidou.

Vernisajul expozitiei a avut loc pe 25 noiembrie, alaturi de invitati celebri precum Stella McCartney, Clotilde Courau, Natalia Vodianova si Antoine Arnault.

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Jeff Koons si Clotilde Courau

Jeff Koons si Clotilde Courau

Stella McCartney

Stella McCartney

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Natalia Vodianova, Jeff Koons si Antoine Arnault

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Poti urmari un reportaj despre expozitie aici!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 27.11.2014

more in Mood Board