EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte

Jeff Koons. Retrospectiva @ Paris

Prima retrospectiva europeana dedicata lui Jeff Koons se desfasoara la Centrul Pompidou din Paris, pana pe 17 aprilie 2015. De la emblematicele sculpturi din otel, ce par baloane supradimensionate, la imagini publicitare transformate in picturi, expozitia reuneste lucrari realizate de artistul american in cele peste trei decenii si jumatate de cariera. Apreciata sau discreditata, dar cu siguranta de neignorat, viziunea lui Koons contureaza o zona de interferenta intre arta moderna si cultura populara.

„Creatorul celebrului balon din otel inoxidabil a devenit unul dintre cei mai faimosi si controversati artisti de pe scena artei contemporane. El este unul dintre cei care atrag atat de multa critica intepatoare, incat ajungi sa te intrebi daca, de fapt, este judecata arta sau mitologia unui om devenit o personalitate. Aceasta retrospectiva este conceputa ca un bilant al artei sale impresionante, inseparabila acum de omul care a creat-o. Pentru ca arta lui Jeff Koons reprezinta incontestabil o poveste americana, un vis american.” – Bernard Blistene, directorul Muzeului de Arta Contemporana de la Centrul Pompidou.

Vernisajul expozitiei a avut loc pe 25 noiembrie, alaturi de invitati celebri precum Stella McCartney, Clotilde Courau, Natalia Vodianova si Antoine Arnault.

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Jeff Koons si Clotilde Courau

Jeff Koons si Clotilde Courau

Stella McCartney

Stella McCartney

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Natalia Vodianova, Jeff Koons si Antoine Arnault

INAUGURATION DE L'EXPOSITION JEFF KOONS

Poti urmari un reportaj despre expozitie aici!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 27.11.2014

more in Mood Board