AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Irina Schrotter si Lucian Broscatean la Saptamana Modei de la Berlin

Irina Schrotter si Lucian Broscatean la Saptamana Modei de la Berlin

La Saptamana Modei de la Berlin, Irina Schrotter si Lucian Broscatean au prezentat impreuna colectia 'Immersed Self'. Inspirata de personajele si de atmosfera filmului 'Persona', in regia lui Ingmar Bergman, colectia imbina cu succes stilurile celor doi designeri romani. Siluetele feminine construite din materiale usoare ce definesc deseori creatiile Irinei Schrotter se intalnesc cu pasiunea lui Lucian Broscatean pentru detalii reconfigurate, suprapuneri si volume geometrice.

Adelina Ivan, Andra Clitan si Stephan Pelger au participat si ei la aceasta editie a Berlin Fashion Week. Cei trei designeri si-au prezentat colectiile pentru sezonul rece 2013/14 in prima zi a evenimentului. Vezi imagini aici!

Intre 15 si 20 ianuarie, Catalin Opritescu, autorul proiectului de fashion online Lightaholic (www.lightaholic.com), a furnizat pentru Mercedes-Benz Romania fotografii exclusive, trimise in timp real. Toti cei interesati de desfasurarea evenimentelor de la Berlin pot vedea fotografii pe pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania.

Foto: Catalin Opritescu pentru Mercedes Benz Romania

PUBLISHED ON 21.01.2013

more in Newsroom