AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
INGRID VLASOV la Paris Fashion Week

INGRID VLASOV la Paris Fashion Week

Designerul roman Ingrid Vlasov a prezentat pe 4 octombrie colectia pret-a-porter pentru primavara-vara 2012 la Saptamana Modei de la Paris. Creatiile sale adunate sub denumirea „Les Ailes” sunt inspirate de zborul elansat, sugerat de pasarile lui Brancusi, si de dansul din filmul "Top Hat".

“Pentru primavara-vara 2012 mi-am lasat spiritul sa danseze… pe cer. M-am simtit ca o pasare in zbor, mi-am deschis aripile si am gasit echilibrul,” declara Ingrid Vlasov.

Siluetele feminine sunt conturate din linii fluide, cu detalii de culoare revigorante precum galbenul, albastrul sau rosul. Combinatiile de matase si dantela, decupajele si suprapunerile, franjurii si imprimeurile, dar mai ales penajul delicat au contribuit la crearea impresiei de zbor.

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week in acest sezon este compusa din: stilist – Patti Wilson, make-up artist – Sils Bruinsma, hair – Laurent Philippon, fotograf  – Dan Lecca, muzica – Mode-F, productie – Mathieu Gallix.

Colectia poate fi vizionata pe site-ul www.ingridvlasov.com!

Foto: Ingrid Vlasov, arhiva personala

PUBLISHED ON 05.10.2011

more in Newsroom