HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Indefinite Vases

Indefinite Vases

Sticla este un material al contrastelor. O definesc deopotriva fragilitatea si duritatea. Un obiect din sticla nu isi modifica forma in functie de spatiul din jurul lui. Ramane neschimbat. Pe de alta parte, la o interactiune prea puternica se poate transforma in mii de cioburi. Proiectul Indefinite Vases propune un joc al iluziilor, un fel de cum ar fi daca nu ar fi asa. Vazele concepute de designerul suedez Erik Olovsson par sa se muleze pe suporturile din piatra pe care sunt asezate.

“Proiectul exploreaza relatia dintre formele geometrice si cele organice, dintre transparenta si opacitate. Materialul nedefinit ce pare ca se topeste interactioneaza cu formele unghiulare, iar gravitatea determina relatia dintre ele. Indefinite Vases (Vazele Nedefinite) sunt sculpturi sau recipiente. Functionale sau decorative. Contrastul dintre piatra taiata si forma sticlei prelucrate manual subliniaza relatia dintre spatiu si obiect, o interactiune intre materialul fragil si corespondentul sau compact.” – declara echipa Studio E.O.

Dedicat designului grafic, precum si designului de produs si de mobilier, Studio E.O este situat in Stockholm si a fost infiintat de Erik Olovsson in 2013. Gasesti mai multe proiecte din portofoliul acestuia pe studioeo.se.

Foto: Gustav Almesal

PUBLISHED ON 25.08.2016

more in Mood Board