WE LIKE

Manichiura minimalista, cu cateva detalii...

Oricat ar fi unghiile de lungi, suprafata lor ramane restransa. Probabil…

INSPIRATIE

Ai un tricou alb. Cu...

Tricoul alb cu blugi largi a devenit, de mai bine de…

EDITOR'S CHOICE

Oglinda, oglinjoara…

Oglinda, oglinjoara, care e cel mai frumos perete din casa? Nu…

RED CARPET

Premiile Oscar 2021. Tinute de...

Nu stiu cum a fost in realitate, insa, din fotografii, atmosfera…

INSPIRATIE

Decoratiuni de Pasti, facute din...

Decoratiunile facute de noi, cu mai multa sau mai putina indemanare,…

INSPIRATIE

Ai o camasa alba. Cu...

Camasa alba a devenit una dintre piesele vestimentare pe care le…

INSPIRATIE

5 idei de cadouri pentru...

Am ales ceva din metal, ceva din material textil, ceva din…

Editor's Choice

A pineapple a day

Imprimeurile si broderiile cu fructe acorda unei tinute un aer jucaus. Daca ar fi sa alcatuiesc un top al celor mai simpatice dintre ele, ananasul ar ocupa, probabil, un loc pe podium. Imaginea lui permite tot felul de interpretari. Una dintre dovezi este colectia Oscar de la Renta Pre-Fall 2021, care pe mine m-a fermecat iremediabil. Am rezonat din prima clipa cu tinutele concepute de Laura Kim si Fernando Garcia, duo-ul creativ al casei Oscar de la Renta. La aceasta dragoste la prima vedere, au contribuit in mod clar imprimeurile - lucru pe care l-am mentionat deja si cu alta ocazie, atat pe site, cat si pe Instagram. Pe langa imprimeuri, printre care se regasesc si cele cu ananas, mi-au mai placut si lejeritatea croielilor, impactul puternic al culorilor si al accesoriilor si felul in care elementele contureaza impreuna o stare de optimism, binevenita oricand, dar mai ales in aceasta perioada. In plus, atmosfera din fotografiile semnate de Cass Bird este si ea una joviala. Cautarile recente ale unui subiect de moda, care sa binedispuna – pe mine, cand scriu despre el, si pe tine, cand citesti rezultatul - m-au readus la aceasta colectie. Dintre toate elementele, am mizat de data asta pe doza maxima de optimism, garantata de imprimeurile fructate. Am aflat, cu...

Inapoi Inainte

Hua Tunan. Intre traditie & street art.

Arta lui Cheng Yingjie aka Hua Tunan se contureaza prin imbinarea unor elemente specifice picturii traditionale chineze cu tehnici de street art. Lucrarile murale ce ii poarta semnatura sau cele realizate in cerneala pe hartie ilustreaza animale salbatice, cel mai adesea in nuante vibrante. Dungile si stropii de culoare imprastiati in jurul corpurilor estompeaza contururile acestora si creeaza impresia de miscare.

Pe parcursul anilor, picturile artistului chinez au devenit cunoscute si apreciate in intreaga lume. Au fost prezentate in diferite galerii – cea mai recenta expozitie incheindu-se luna aceasta la Chicago – si au participat la dezvoltarea a diferite proiecte pentru branduri precum Louis Vuitton, Adidas, Nike, Volvo sau Volkswagen.

hua tunan 3

hua tunan 4

hua tunan 2

hua tunan 1

hua tunan

Descopera mai multe imagini pe site-ul oficial www.huatunan.com!

Foto: Hua Tunan / Hepta.ro

PUBLISHED ON 16.06.2015

more in Mood Board