HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
H&M pentru Brick Lane Bikes: Stil si functionalitate

H&M pentru Brick Lane Bikes: Stil si functionalitate

H&M impreuna cu compania londoneza Brick Lane Bikes a realizat o colectie capsula inedita, dedicata exclusiv barbatilor :(. Aceasta combina functionalitatea hainelor pentru ciclism cu stilul citadin, potrivit atat pentru mersul pe doua roti, cat si pe jos.

Inspirata de piese vintage, dar si de performantele sportive actuale, colectia este fabricata din materiale sustenabile ce includ bumbac organic, bumbac reciclat si poliester reciclat – ca parte a proiectelor globale H&M Conscious. Cele 11 piese create de H&M au fost testate si aprobate de Brick Lane Bikes, unul dintre cei mai buni specialisti mondiali in domeniul bicicletelor custom-made.

Fondat in 2006, Brick Lane Bikes a fost primul magazin de biciclete de tip fixed gear din Marea Britanie, specializat in biciclete custom made, construite chiar in atelierul din cadrul magazinului. Brick Lane Bikes este acum inima scenei cicliste din partea de est a Londrei, reprezentand echipa perfecta pentru acest proiect.

“Suntem extrem de incantati de colectia H&M pentru Brick Lane Bikes. Sa lucram cu H&M pentru a crea haine care imbina ciclismul cu moda urbana ni se potriveste de minune. E exact ceea ce ne caracterizeaza si ce facem cel mai bine”, declara Feya Buchwald, fondator Brick Lane Bikes.

Aceeasi bucurie o impartasesc si reprezentantii H&M prin vocea designerului Peter Klusell. “Suntem incantati de aceasta colectie creata impreuna cu Brick Lane Bikes. Ciclismul este un fenomen global, implicand atat de multe persoane care il aleg fie pentru placere, fie pentru deplasare. Aceasta colectie pentru barbati ofera exact utilitatea si functiunile de care au nevoie ciclistii – totul combinat cu un stil excelent.”

Colectia va fi lansata pe 7 martie in aproximativ 180 de magazine din intreaga lume, dar si online.

Foto, video si info: H&M Hennes and Mauritz

PUBLISHED ON 05.12.2012

more in Newsroom