INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Fara pantaloni la metrou

Fara pantaloni la metrou

In ianuarie 2002, sapte tineri din New York si-au propus sa mearga la metrou fara pantaloni si sa surprinda reactiile oamenilor din jur. In timp, farsa lor s-a transformat intr-o celebrare amuzanta a absurditatii, numita No Pants Subway Ride. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe 13 ianuarie si a fost pentru prima data cand alte 60 de orase din 25 de tari s-au alaturat acestei celebrari. Numai in New York ,evenimentul a adunat peste 4000 de calatori fara pantaloni, desi afara se inregistrau in jur de 11 grade.

Ideea este simpla, iar singurele 2 cerinte pentru a participa la aceasta manifestatie sunt: sa fii de acord sa iti dai pantalonii jos in metrou si sa ramai serios cat timp faci asta. Pasageri care nu poarta pantaloni, dar sunt in rest imbracati normal cu geci, caciuli si manusi, se urca in metrou din statii diferite si se comporta absolut normal, fara sa faca schimb de priviri sau sa se salute cu ceilalti calatori. Singurul lucru iesit din comun este lipsa pantalonilor.

Evenimentul este sustinut si promovat de Improv Everywhere o comunitate destinata distractiei in cele mai bizare moduri.

Foto: Chad Nicholson for ImprovEverywhere.com

PUBLISHED ON 14.01.2013

more in Newsroom