HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Fara pantaloni la metrou

Fara pantaloni la metrou

In ianuarie 2002, sapte tineri din New York si-au propus sa mearga la metrou fara pantaloni si sa surprinda reactiile oamenilor din jur. In timp, farsa lor s-a transformat intr-o celebrare amuzanta a absurditatii, numita No Pants Subway Ride. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe 13 ianuarie si a fost pentru prima data cand alte 60 de orase din 25 de tari s-au alaturat acestei celebrari. Numai in New York ,evenimentul a adunat peste 4000 de calatori fara pantaloni, desi afara se inregistrau in jur de 11 grade.

Ideea este simpla, iar singurele 2 cerinte pentru a participa la aceasta manifestatie sunt: sa fii de acord sa iti dai pantalonii jos in metrou si sa ramai serios cat timp faci asta. Pasageri care nu poarta pantaloni, dar sunt in rest imbracati normal cu geci, caciuli si manusi, se urca in metrou din statii diferite si se comporta absolut normal, fara sa faca schimb de priviri sau sa se salute cu ceilalti calatori. Singurul lucru iesit din comun este lipsa pantalonilor.

Evenimentul este sustinut si promovat de Improv Everywhere o comunitate destinata distractiei in cele mai bizare moduri.

Foto: Chad Nicholson for ImprovEverywhere.com

PUBLISHED ON 14.01.2013

more in Newsroom