AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Eva Herzigova, noua muza Dior

Eva Herzigova, noua muza Dior

Eva Herzigova o inlocuieste pe Sharon Stone si devine imaginea gamei Capture Totale de la Dior. Campania o infatiseaza pe Eva intr-un vizual in care frumusetea pielii este evidentiata de un machiaj cu aspect natural, dar si de tinuta diafana cu aplicatii rafinate.

“Visul meu a fost nu doar sa fac femeilor mai frumoase, ci si mai fericite”, declara Christian Dior. Astfel, creatiile sale couture precum Amour, Tendresse sau Corolle au participat la transpunerea acestui vis in realitate, iar linia de frumutete a casei contribuie si ea la implinirea aceleasi dorinte a marelui creator. Femeia Dior emana pasiune de viata si o dorinta profunda de a fi frumoasa, fara efort, eliberandu-se de constrangerile varstei, iar Eva o intruchipeaza perfect.

In ultimii 10 ani, Laboratoarele de Stiinta Dior au continuat sa isi dezvolte cunostintele in domeniul celulelor stem, cele mai rare si mai pretioase celule din epiderma, cu puteri infinite de regenerare, si au creat tratamente impotriva imbatranirii pielii din ce in ce mai rapide, mai eficiente, mai intense si mai de durata.

2008: Dior descopera rolul fundamental al celulelor stem pentru reinnoirea celulara la nivelul pielii. Aceste celule au proprietati de regenerare considerabile, fiecare in parte avand capacitatea sa produca sute de alte celule, ceea ce constituie o extraordinara sursa de protectie a pielii si cea mai eficienta arma in lupta impotriva ridurilor.

2011: Laboratoarele Dior subliniaza faptul ca celulele stem din epiderma reprezinta “fantana tineretii”. Dincolo de proprietatile de regenerare, acestea pot transmite mesaje moleculare. Astfel, sfera lor de influenta benefica se raspandeste la toate celulele din apropiere, inclusiv cele ale dermei, actionand punctual acolo unde exista semne avansate de imbatranire, pentru o actiune polivalenta asupra fermitatii tenului, ridurilor si lipsa stralucirii.

Astazi: Capture Totale face un pas mai departe, identificand pentru prima data o noua populatie de celule stem cu capacitati extraordinare de regenerare, cunoscute sub denumirea de celule stem hipodermale. Aceste celule actioneaza in profunzimea pielii, creand o fundatie solida care permite constructia unui strat dens de piele, cu o structura regulata. Iata noile produse!

Foto si info: Dior

PUBLISHED ON 15.01.2013

more in Newsroom