HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

EINAT DAN. Din portofoliul unui make-up artist de top

Castigatoare a 16 premii la competitii internationale de machiaj conventional si bodypainting, Einat Dan ocupa astazi un loc in topul celor mai importanti make-up artisti din lume. Invitata la Bucuresti de ABA Make-up Academy, ea va sustine, pe 13 si 14 septembrie, doua workshopuri de perfectionare dedicate make-up artistilor din Romania.

Best Make-up la Festivalul International de Fashion Film in 2013 si Golden Mask la categoria The Best International Make-up Artist din acest an reprezinta doua dintre cele mai recente premii adaugate in palmaresul lui Einat Dan.

Supranumita “Regina Detaliilor”, Einat si-a inceput cariera de make-up artist la Tel Aviv, in 1996. La scurt timp, s-a mutat la New York pentru a se perfectiona, unde si-a petrecut urmatorii doi ani. Drumul a purtat-o apoi la Milano. Aici, fiecare colaborare a contribuit la conturarea unui nume din ce in ce mai apreciat in industria modei si a unui portofoliu impresionant. Case de moda celebre precum Balenciaga, Jean Paul Gaultier, Valentino, Vivienne Westwood, Fendi, Alberta Ferretti, Rocco Barocco, sau reviste prestigioase ca Vogue, Elle, Fashion Beauty sau Institute, au apelat la maiestria cu care Einat Dan transforma machiajul in arta.

In aceasta toamna, Einat Dan vine pentru prima oara in Romania pentru a sustine doua workshop-uri pe temele BEAUTY & GLAMOUR MAKE-UP si EDITORIAL MAKE-UP. In cadrul lor, pasionatii de machiaj au oportunitatea de a descoperi tehnici noi de machiaj, vor afla cum sa combine produsele de beauty cu cele de bodypainting pentru a realiza un machiaj de beauty, cum sa realizeze machiaje pentru editorale si fashion show-uri, afland si detaliile ce le diferentiaza, dar si metode de lucru pe care Einat Dan le-a dezvoltat si perfectionat pe parcursul carierei.

Make-up artistii interesati pot afla mai multe detalii despre workshopuri accesand site-ul www.abacademy.ro! Eveniment recomandat de IMATS!

Einat Dan

Foto: Portofoliu Einat Dan via ABA Make-up Academy

PUBLISHED ON 01.07.2014

more in Beauty Lines