AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Dolores O’Riordan – sursa de inspiratie pentru Adele si Florence Welch

Dolores O’Riordan – sursa de inspiratie pentru Adele si Florence Welch

La inceputul anilor '90, The Cranberries cucereau lumea cu stilul lor muzical unic si cu vocea inconfundabila a lui Dolores O'Riordan, capabila sa redea personalitatea unui zombi. De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii, iar revista Rolling Stone considera ca artisti precum Adele sau Florence Welch datoreaza o parte din succesul lor lui O’Riordan.

„Melanjul lor muzical, un fusion intre The Smiths si Sinead O’Connor a fost privit ciudat la inceputul anilor ’90, atunci cand a depasit granitele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerator, si vanzarile discurilor lor de asemenea. E deci o usurare ca LP-ul ce marcheaza comeback-ul The Cranberries straluceste cu reverii pop celtice. Exista momente lirice (‘Schizophrenic Playboy’), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine ii datoreaza o mica parte din succesul lor lui Dolores O’ Riordan”, spune revista Rolling Stone intr-o recenzie despre ‘Roses’, cel de-al saselea disc din cariera trupei.

Trupa se alfa in plin turneu de promovare al acestui album, iar pe 11 octombrie cei patru irlandezi vor concerta in Romania, la Romexpo.

Foto main: Hepta.ro, Poster: Events.ro

PUBLISHED ON 05.10.2012

more in Newsroom