AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Design romanesc: Atelier M12, AW 2011-12

Design romanesc: Atelier M12, AW 2011-12

Atelier M12 este un brand de design romanesc afirmat deja pentru stilul sau minimalist, aproape futurist. Oana si Rodica, tinerii designeri timisoreni din spatele brandului, au realizat cea mai noua colectie M12, pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012.

Colectia M12 A/W 2011-2012 porneste de la conceptul deux-pieces si expune in 20 de tinute o interpretare personalizata a clasicului tailleur. Bazata in intregime pe deconstruirea siluetei prin linii orizontale si verticale clare, colectia se remarca si prin autentiticitatea detaliilor decorative.

Directia vestimentara feminina a colectiei A/W 2011 porneste de la experienta celei masculine din evul mediu care afiseaza noua libertate fizica si psihica, lasand la vedere picioarele mobile pe care sunt mulati pana sus ciorapii din tricot, iar cea masculina are o precadere liniara spre cea feminina, de fapt tinutele masculine pot trece usor drept tinute unisex.

 

 

Foto: http://www.facebook.com/MUnuDoi

 

PUBLISHED ON 30.11.2011

more in Newsroom