AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
CultArt Fashion – Innovation of Young Designers

CultArt Fashion – Innovation of Young Designers

Pasionatele de arta si moda sunt invitate sa participe, pe 15 iulie, la CultArt Fashion. Creat pentru a promova tinerii aflati la inceputul carierei de designeri vestimentari, evenimentul va avea loc la Biavati Bar din Bucuresti (Str Benjamin Franklin, nr 6 – in spatele Ateneului Roman), intre orele 10:00 - 19:00.

Participantii la eveniment vor putea achizitiona piesele preferate de la standurile designerilor, iar de la orele 16:30 se vor putea bucura de prezentarile colectiilor realizate de studentii UNARTE. Pe langa acestea, vor avea loc si prezentari si demonstratii ale reprezentatilor salonului Henriette Beauty, iar scoala de dans OneBeat va dansa alaturi de trupa Jackpot Girls.

Designerii prezenti sunt: Ariadna Mladen, Tulin Naji, Andreea Burloiu, Bianca Georgescu, Alina Popescu, Oana Oprea, Tie Me Up, Puzzles, Alex Muresan, Anita Moldovan.

Intrarea este 10 lei, iar tichetul primit iti ofera posibilitatea de a participa la tombola cu premii supriza.

Foto si info: CultArt Fashion

PUBLISHED ON 11.07.2012

more in Newsroom