AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Cross Shooting: 6 designeri in viziunea a 3 fotografi

Cross Shooting: 6 designeri in viziunea a 3 fotografi

6 designeri din cadrul Soirees de la Mode XII au participat alaturi de trei fotografi - Dan Andrei, Roxana Enache si Cristi Floriganta - la un experiment inedit de fotografie.

Cross shooting-ul a fost momentul perfect pentru fotografi sa exploreze viziuni creative si sa abordeze fiecare in felul sau colectiile realizate de Natalia Vasiliev, Simona Semen, A&S Negulescu,  Ioana Ciolacu, Sandra Galan si Lucian Rusu. In acelasi timp, fotografii au avut ocazia sa vada dincolo de hainele propriu-zise si sa paseasca in universul in care s-au conturat conceptele din spatele stilurilor vestimentare propuse.

Roxana Enache – Activeaza in domeniul fashion photography si make up arts cu specializari in Concept Art, Fashion, Fotografie comerciala. Ea este absolventa a Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si are o experienta de 4 ani in domeniul fashion photography. Roxana Enache este unul dintre fotografii alesi pentru proiectele Fashion Ten 1 si  Fashion Ten 2.

Dan Andrei – Fotograf profesionist in fine-arts, fotografie artistica, prelucrare digitala a imaginilor si in general, tot ce tine de domeniul fotografiei, inclusiv fashion photography sau fotografii cu subiecte sociale. Dan Andrei este unul dintre fotografii alesi pentru proiectele Fashion Ten 1 si  Fashion Ten 2.

Cristi Floriganta – Fotograf profesionist cu un protofoliu bogat.Este un fotograf cu experienta, in anul 2007 participand la concursul de fotografie LaSmirdar la care a luat locul I. Cristi Floriganta este fotograful oficial al campaniilor Nataliei Vasiliev.

A&S Negulescu – Foto: Roxana Enache

Simona Semen – Foto: Roxana Enache

Natalia Vasiliev – Foto: Dan Andrei

Lucian Rusu – Foto: Roxana Enache (st), Dan Andrei (dr)

Sandra Galan – Foto: Cristi Floriganta

Urmareste intreaga galerie de fotografii pe pagina de Facebook PeTocuri!

Foto: Roxana Enache, Dan Andrei, Cristi Floriganta

 

PUBLISHED ON 03.08.2012

more in Newsroom