HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Chotronette in revista Vogue UK

Chotronette in revista Vogue UK

Chotronette a aparut in numarul din aprilie al revistei Vogue UK, dupa ce in decembrie anul trecut o fotografie din pictorialul Chotronette a fost publicata la sectiunea New Talents a revistei Vogue Italia.

„Totul a pornit de la o fotografie dintr-un pictorial Chotronette care a fost promovata in categoria New Talents din Vogue Italia in editia din decembrie 2011. Ca intr-o poveste suprarealista, autoarea pozei (Silvia Chiteala) a fost invitata in calitate de fotograf in studiourile Conde Nast ale revistei Vogue din Milano pentru a realiza un pictorial pentru versiunea online a revistei”, povestesc fetele de la Chotronette.

In articolul Happily Ever After din Vogue UK, Chotronette apare alaturi de nume consacrate ale modei internationale, precum Prada, Miu Miu, Valentino, Oscar de la Renta, Vivienne Westwood sau Proenza Schouler. Viziunea Chotronette a fost interpretata de Vogue ca: “Folclorul din Europa de Est si Rusia reprezinta o sursa de inspiratie deosebit de bogata. Faceti cunostinta cu Silvia Chiteala si Laura Cazacu, cele care au dezvoltat brandul Chotronette, o linie de rochii de vis din dantela si tapiserie ce sunt prezentate in fotografiile lor”.

Foto: Chotronette

 

PUBLISHED ON 05.04.2012

more in Newsroom