TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
CHANEL Haute Couture AW 2013/14

CHANEL Haute Couture AW 2013/14

Pentru a gazdui prezentarea colectiei Chanel Haute Couture aw 2013/14, interiorul Grand Palais din Paris a fost transformat pentru o zi intr-un teatru in ruine. Pe 2 iulie, acest spatiu a reprezentat zona de trecere spre o Lume Noua si a oferit invitatiilor o calatorie coordonata cu maiestrie de Karl Lagerfeld.

In acest nou univers, traditia este respectata si imbogatita cu interpretari asezate strat peste strat. Fie ca este vorba despre fustele scurte, purtate deasupra unor rochiilor pana la glezna sau de straturile de tulle ale rochiilor de seara, suprapunerile de materiale reprezinta unul dintre elementele ce definesc aceasta colectie.

Cand vorbim despre Chanel, vorbim despre materiale cu texturi impresionante, realizate cu migala.  Materialele abunda in broderii bogate, paiete si aplicatii ale caror stralucire si forme confera pieselor un look futurist. In cazul costumelor de zi, siluetele modelelor sunt accentuate in talie de centurii late si completate de cizme din piele intoarsa, a caror lungime se pierde sub vestimentatie.

Vezi intreaga prezentare pe site-ul Chanel! Click AICI!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 03.07.2013

more in Newsroom