HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Band of Creators Fashion Week-end

Band of Creators Fashion Week-end

Pe 8 si pe 9 octombrie, cea de-a cincea editie a pop-up shop-ului Band of Creators aduce in premiera la Artmark colectiile toamna-iarna semnate de designeri vestimentari ca Ioana Ciolacu, Pas du tout, Bianca Popp, Maria Queen Maria, Smaranda Almasan, AFMF, Noon, Edita Lupea, Framboise, Florentina Giol, Larisa Dragna, Georgiana Giuroiu, Maressia, No 23, NC, Spoof sau Amelie Suri. In ceea ce priveste zona de accesorii, aceasta va fi reprezentata de nume precum Fandacsia, Life in Mono sau Atribut.

Va fi un fashion week-end cu un program generos, in cadrul caruia pasionatele de moda vor putea achizitiona creatiile preferate la cateva minute dupa ce le-au vazut pe podium. Sambata, 8 octombrie, la ora 12.00, Band of Creators va inaugura seria prezentarilor de moda impreuna cu Florentina Giol si Bianca Popp. La ora 14.00, va fi randul Larisei Dragna si Editei Lupea sa-si prezinte colectiile. Maressia, No 23 si NC vor incheia seria defilarilor, de la ora 16:00. De partea povestilor despre moda, se vor ocupa Bianca Popp si Spoff, care vor vorbi despre participarea lor la New York Fashion Week din septembrie.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 10:00 si 20:00. Accesul se face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.

Foto si info: Band fo Creators

PUBLISHED ON 05.10.2016

more in Newsroom