EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
AquaCycling

AquaCycling

Mai mult sport… Reprezinta probabil una dintre cele mai intalnite idei notate, la inceput de an, pe lista rezolutiilor noastre. Pentru ca relatia cu sportul sa devina una de lunga durata, devine esentiala alegerea tipurilor de antrenament care ne fac placere.

Interesul din ce in ce mai crescut pentru un stil de viata sanatos, din care nu lipseste sportul, a dus la dezvoltarea unor tehnici de antrenament din ce in ce mai diverse in cluburile de fitness. Noutatea lui 2015 in Romania este AquaCycling. Asa cum sugereaza numele, acesta combina beneficiile cycling-ului cu cele ale exercitiilor realizate in apa.

AquaCycling este un fenomen in domeniul fitness-ului datorita beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se vad inca de la primele sedinte: arderea rapida a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, imbunatatirea circulatiei si, foarte important, impactul redus asupra articulatiilor”, a declarat Delia Iliasa, General Manager la Club Moving Romania, centrul de fitness care a adus in premiera la noi acest tip de antrenament. “AquaCycling este o forma de antrenament care se adreseaza tuturor. Aceasta este o noutate, intrucat, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, in mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranta. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitari de sex, varsta sau despre necesitatea unei conditii fizice de invidiat”, adauga ea.

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie in locatiile Club Moving Bucuresti (Zona Floreasca) si in Club Moving Otopeni. Ambele locatii dispun de cate 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe saptamana. Antrenorii de aici au urmat cursuri intensive de pregatire si au fost acreditati pentru a putea sustine cursurile de AquaCycling.

ClubMoving.ro

Foto si info: Club Moving PR

PUBLISHED ON 20.01.2015

more in Beauty Lines