INSPIRATIE

5 trenduri in coafura pentru...

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus…

RED CARPET

Elle Fanning @ Deschiderea Festivalului...

Elle Fanning si-a facut aparitia la ceremonia de deschidere a Festivalului…

HOT TREND

Ce accesorii pentru par sunt...

Accesoriile pentru par reprezinta o modalitate la indemana de a schimba…

RED CARPET

Tinute spectaculoase de la Met...

Camp: Notes on Fashion este expozitia conceputa, pentru aceasta primavara, de…

TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

Arta & Design

O micro-gradina intr-o lampa de teracota

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si pentru plantele de apartament, atat separat, cat si impreuna, atunci cand am aflat despre diferite proiecte de design care imbina ambele componente intr-un singur produs. Un 2 in 1 este si lampa - germinator conceputa de Caterina Vianna si Ferran Gesa, fondatorii Benditas Studio. Numita Brot, ea nu este creata, insa, pentru a gazdui plante strict ornamentale, ci vlastari comestibili, buni de adaugat in salate si nu numai. Mi-i amintesc din diverse retete pe cei de floarea soarelui, ridiche rosie, broccoli sau mazare, insa toate tipurile de vlastari folositi in bucatarie reprezinta o sursa importanta de nutrienti pentru organism. Conform Benditas Studio, "brot" inseamna in catalana "vlastar", iar lumina emanata de lampa din teracota contribuie nu doar la o ambianta placuta in incaperea in care sta suspendata, ci si la buna crestere a semintelor plantate in recipientul din otel inoxidabil, aflat in interior. Pentru cei doi designeri, lampa reprezinta un dialog intre mancare si mobilier, un dialog pe care isi propun sa-l dezvolte in continuare, prin proiectele lor. Deloc intamplator, descrierea activitatii studio-ului lansat de ei, anul acesta, in Barcelona este "furniture for food". In februarie 2019, Br...

Inapoi Inainte
AquaCycling

AquaCycling

Mai mult sport… Reprezinta probabil una dintre cele mai intalnite idei notate, la inceput de an, pe lista rezolutiilor noastre. Pentru ca relatia cu sportul sa devina una de lunga durata, devine esentiala alegerea tipurilor de antrenament care ne fac placere.

Interesul din ce in ce mai crescut pentru un stil de viata sanatos, din care nu lipseste sportul, a dus la dezvoltarea unor tehnici de antrenament din ce in ce mai diverse in cluburile de fitness. Noutatea lui 2015 in Romania este AquaCycling. Asa cum sugereaza numele, acesta combina beneficiile cycling-ului cu cele ale exercitiilor realizate in apa.

AquaCycling este un fenomen in domeniul fitness-ului datorita beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se vad inca de la primele sedinte: arderea rapida a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, imbunatatirea circulatiei si, foarte important, impactul redus asupra articulatiilor”, a declarat Delia Iliasa, General Manager la Club Moving Romania, centrul de fitness care a adus in premiera la noi acest tip de antrenament. “AquaCycling este o forma de antrenament care se adreseaza tuturor. Aceasta este o noutate, intrucat, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, in mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranta. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitari de sex, varsta sau despre necesitatea unei conditii fizice de invidiat”, adauga ea.

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie in locatiile Club Moving Bucuresti (Zona Floreasca) si in Club Moving Otopeni. Ambele locatii dispun de cate 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe saptamana. Antrenorii de aici au urmat cursuri intensive de pregatire si au fost acreditati pentru a putea sustine cursurile de AquaCycling.

ClubMoving.ro

Foto si info: Club Moving PR

PUBLISHED ON 20.01.2015

more in Beauty Lines