ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
AquaCycling

AquaCycling

Mai mult sport… Reprezinta probabil una dintre cele mai intalnite idei notate, la inceput de an, pe lista rezolutiilor noastre. Pentru ca relatia cu sportul sa devina una de lunga durata, devine esentiala alegerea tipurilor de antrenament care ne fac placere.

Interesul din ce in ce mai crescut pentru un stil de viata sanatos, din care nu lipseste sportul, a dus la dezvoltarea unor tehnici de antrenament din ce in ce mai diverse in cluburile de fitness. Noutatea lui 2015 in Romania este AquaCycling. Asa cum sugereaza numele, acesta combina beneficiile cycling-ului cu cele ale exercitiilor realizate in apa.

AquaCycling este un fenomen in domeniul fitness-ului datorita beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se vad inca de la primele sedinte: arderea rapida a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, imbunatatirea circulatiei si, foarte important, impactul redus asupra articulatiilor”, a declarat Delia Iliasa, General Manager la Club Moving Romania, centrul de fitness care a adus in premiera la noi acest tip de antrenament. “AquaCycling este o forma de antrenament care se adreseaza tuturor. Aceasta este o noutate, intrucat, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, in mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranta. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitari de sex, varsta sau despre necesitatea unei conditii fizice de invidiat”, adauga ea.

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie in locatiile Club Moving Bucuresti (Zona Floreasca) si in Club Moving Otopeni. Ambele locatii dispun de cate 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe saptamana. Antrenorii de aici au urmat cursuri intensive de pregatire si au fost acreditati pentru a putea sustine cursurile de AquaCycling.

ClubMoving.ro

Foto si info: Club Moving PR

PUBLISHED ON 20.01.2015

more in Beauty Lines