INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

FASHION TRENDS

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

FASHION TRENDS

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ART & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

RED CARPET

Ce tinute au purtat artistele...

Culori vibrante, dar si tonuri neutre sau texturi metalice, croieli care…

NEWS

Castigatorii Premiilor Oscar 2019

Green Book a castigat trofeul pentru Cel mai bun film la…

INSPIRATIE

Melodii pentru care nu dau...

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal….

Interviu

Ioana Boros de la Daring Trash. La intersectia dintre design & arta.

Daring Trash este un brand vestimentar din Cluj, fondat de Ioana Boros in 2017. Este primul ei proiect in care activitatea de designer se imbina cu cea de artista. Ilustratiile minimaliste, care personalizeaza cele mai multe dintre piesele de imbracaminte realizate de ea, ii poarta, la randul lor, semnatura. Ioana Boros s-a nascut la Bistrita si, in prezent, locuieste la Cluj. Din 2008, cand a absolvit Facultatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, si pana in 2016, a lucrat la cateva proiecte personale si a colaborat, mai multi ani, cu un brand romanesc din industria modei. Am invitat-o sa imi povesteasca mai multe despre cum s-a conturat Daring Trash in forma pe care o are astazi, dar si despre pasiunea ei pentru arta. Stiam deja ca Ioana a participat la editia Barcelona International Gallery (BIG) Awards 2018, o expozitie organizata, toamna trecuta, de CAGE Gallery din Barcelona si ca se regaseste printre artistii expozitiei Abstract Mind 2019, care va fi gazduita, in primavara, de CICA Museum din Coreea de Sud. Cu ocazia acestui interviu, am aflat si ca aceste doua realizari i-au dat, pe de-o parte, mai multa incredere si, pe de alta parte, au contribuit la promovarea lucrarilor ei. Povestea Daring Trash a inceput cu o perioada de documentare despre printuri si ilu...

Inapoi Inainte
Ana Wagner, Ciubi si Robert Obert: Arta intr-o ceasca de cafea

Ana Wagner, Ciubi si Robert Obert: Arta intr-o ceasca de cafea

Saptamana trecuta, Grupul Strauss a lansat cafeaua profesionala TOTTI, in cadrul unui eveniment ce a transformat aceasta bautura aromata in sursa de inspiratie pentru trei artisti vizuali. Avand ca reper asocierile spectaculoase de arome si gusturi ale cocktailurilor TOTTI, Ana Wagner, Alexandru Ciubotariu (aka Ciubi sau Pisicia Patrata) si creatorul de benzi desenate Robert Obert au pictat cesti si pahare in editie limitata.

In fotografie de la stanga la dreapta: Alexandru Ciubotariu, Ana Wagner si Robert Obert

Perspectiva vizuala oferita savurarii unei cafele TOTTI a fost completata de renumitul mixolog Marian Beke – care a ispitit invitatii cu cocktailuri din cafea, precum si de muzica fermecatoare a celor de la Moonlight Breakfast.

Foto: PR

PUBLISHED ON 05.08.2013 TAGS: Ana Wagner artisti cafea cesti ciubi cocktail robert obert

more in Newsroom