EDITOR'S CHOICE

Detalii sic de pe covorul...

Coafuri cu parul desfacut si aranjat in asa fel incat sa…

ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

Editor's Choice

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare cum nu se poate mai potrivita pentru a descrie aranjamentele florale in stil japonez (ikebana). Am devenit constienta de predilectia mea pentru ikebana relativ recent. Cred ca un follow hotarat pe Instagram a incurajat platforma sa imi arate tot felul de tablouri vii carora le-as putea da inimioare, iar eu m-am bucurat de asta si, adesea, am fost extrem de impresionata de ce vedeam in fotografii. Simplitatea si echilibrul sunt printre elementele care definesc, de obicei, lucrurile pe gustul meu, deci nu e de mirare ca rezonez atat de mult cu aceste compozitii. Asimetria, insa, mai putin. Pana de curand, as fi ales, fara sa clipesc, simetria. Si totusi, fara asimetrie, ikebana nu exista. Cuvintele artistei florale Emily Thompson din articolul The Rise of Modern Ikebana, publicat pe nytimes.com cu ani in urma, mi-au clarificat nedumerirea atat de usor: "Asa cum asimetria este definita de simetrie, ikebana este intotdeauna prezenta atunci cand cineva lucreaza cu florile." Principiile si simbolurile care stau la baza aranjamentelor in stil japonez m-au determinat sa chestionez de unde vine nevoia mea de a scrie despre ele acum. Sunt in trend? Se poate, dar parca e mai mult de atat. Sunt genul de persoana ...

Inapoi Inainte

2 ani de Band of Creators Designers’ Store

Band of Creators Designers’ Store, showroom-ul magazinului online bandofcreators.com, implineste doi ani, aniversare la suntem invitate sambata, 13 iunie, intre orele 11:00 – 19.00, pe str. Benjamin Franklin, nr.14, din Bucuresti. Nu vor lipsi de la eveniment o selectie generoasa din colectiile de vara ale designerilor din portofoliu, muzica, sampania si voia buna.

Band of Creators

“Si pentru ca la aniversari apare nevoia de bilant, nu vom face nici noi exceptie de la acest ritual, mai ales ca ne uitam in urma cu mandrie. Au fost doi ani in care portofoliul de designeri romani si straini s-a dublat, ajungand in prezent la 40 – designerilor de la inceput, precum Florentina Giol, Smaranda Almasan sau Aer Wear, li s-au alaturat constant nume noi, precum Ioana Ciolacu, Alina Morar, Ana Maria Gal, Moogu, Adelina Ivan, Diana Flore sau Laura Olaru. Scountingul continua, iar primele nume-surpriza va vor fi dezvaluite in aceasta toamna.
Tot in acesti doi ani am pus pe hartie concepte de evenimente, de la fashion show-uri la pop-up shop-uri, care au crescut sub ochii nostri, am vazut zeci de colectii, am cunoscut oameni frumosi si talentati si am incercat sa-i aducem fata in fata pe creatori si pe cele care le poarta cu placere creatiile. Toate acestea au in comun un lucru, sau mai bine spus, un loc: showroomul Band of Creators de pe strada Benjamin Franklin nr. 14.”
– echipa Band of Creators.

Foto si info: Band of Creators

PUBLISHED ON 12.06.2015

more in Fashion Etc