INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte

2 ani de Band of Creators Designers’ Store

Band of Creators Designers’ Store, showroom-ul magazinului online bandofcreators.com, implineste doi ani, aniversare la suntem invitate sambata, 13 iunie, intre orele 11:00 – 19.00, pe str. Benjamin Franklin, nr.14, din Bucuresti. Nu vor lipsi de la eveniment o selectie generoasa din colectiile de vara ale designerilor din portofoliu, muzica, sampania si voia buna.

Band of Creators

“Si pentru ca la aniversari apare nevoia de bilant, nu vom face nici noi exceptie de la acest ritual, mai ales ca ne uitam in urma cu mandrie. Au fost doi ani in care portofoliul de designeri romani si straini s-a dublat, ajungand in prezent la 40 – designerilor de la inceput, precum Florentina Giol, Smaranda Almasan sau Aer Wear, li s-au alaturat constant nume noi, precum Ioana Ciolacu, Alina Morar, Ana Maria Gal, Moogu, Adelina Ivan, Diana Flore sau Laura Olaru. Scountingul continua, iar primele nume-surpriza va vor fi dezvaluite in aceasta toamna.
Tot in acesti doi ani am pus pe hartie concepte de evenimente, de la fashion show-uri la pop-up shop-uri, care au crescut sub ochii nostri, am vazut zeci de colectii, am cunoscut oameni frumosi si talentati si am incercat sa-i aducem fata in fata pe creatori si pe cele care le poarta cu placere creatiile. Toate acestea au in comun un lucru, sau mai bine spus, un loc: showroomul Band of Creators de pe strada Benjamin Franklin nr. 14.”
– echipa Band of Creators.

Foto si info: Band of Creators

PUBLISHED ON 12.06.2015

more in Fashion Etc