HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

2 ani de Band of Creators Designers’ Store

Band of Creators Designers’ Store, showroom-ul magazinului online bandofcreators.com, implineste doi ani, aniversare la suntem invitate sambata, 13 iunie, intre orele 11:00 – 19.00, pe str. Benjamin Franklin, nr.14, din Bucuresti. Nu vor lipsi de la eveniment o selectie generoasa din colectiile de vara ale designerilor din portofoliu, muzica, sampania si voia buna.

Band of Creators

“Si pentru ca la aniversari apare nevoia de bilant, nu vom face nici noi exceptie de la acest ritual, mai ales ca ne uitam in urma cu mandrie. Au fost doi ani in care portofoliul de designeri romani si straini s-a dublat, ajungand in prezent la 40 – designerilor de la inceput, precum Florentina Giol, Smaranda Almasan sau Aer Wear, li s-au alaturat constant nume noi, precum Ioana Ciolacu, Alina Morar, Ana Maria Gal, Moogu, Adelina Ivan, Diana Flore sau Laura Olaru. Scountingul continua, iar primele nume-surpriza va vor fi dezvaluite in aceasta toamna.
Tot in acesti doi ani am pus pe hartie concepte de evenimente, de la fashion show-uri la pop-up shop-uri, care au crescut sub ochii nostri, am vazut zeci de colectii, am cunoscut oameni frumosi si talentati si am incercat sa-i aducem fata in fata pe creatori si pe cele care le poarta cu placere creatiile. Toate acestea au in comun un lucru, sau mai bine spus, un loc: showroomul Band of Creators de pe strada Benjamin Franklin nr. 14.”
– echipa Band of Creators.

Foto si info: Band of Creators

PUBLISHED ON 12.06.2015

more in Fashion Etc