HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
1000 de paturi – un program Avon impotriva violentei domestice

1000 de paturi – un program Avon impotriva violentei domestice

AVON a lansat programul '1000 de paturi', menit sa vina in sprijinul femeilor victime ale violentei domestice. Proiectul face parte din Campania Respectului si urmareste strangerea fondurilor necesare pentru suplimentarea paturilor existente in centrele maternale din Romania.

„Din 2008 vorbim femeilor despre respect si libertate. Campania Respectului pentru femei  si-a propus sa sprijine femeile abuzate si familiile acestora si sa rupa lantul violentei domestice. Credem ca cea mai mare problema cu care ne luptam in prezent este faptul ca violenta este considerata un lucru normal in Romania. Prin cresterea numarului de paturi din adaposturile dedicate victimelor violentei domestice putem ajuta aceste femei sa inceapa o viata noua, departe de batai si suferinta”, declara Raluca Kisescu, Director de Marketing AVON Romania si Moldova.

Cele 53 de adaposturi existente in Romania nu ofera sufuciente locuri pentru a oferi protectie si sprijin tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema. Prin programul demarat de AVON, oricine poate contribui la strangerea fondurilor necesare pentru cumpararea a inca 1000 de paturi, achizitionand bijuteriile respectului AVON. Colectia de bijuterii cu simbolul infinitului, compusa din Bratara Curajului, Inelul, Bratara si Colierul Respectului, a fost special creata pentru aceasta campanie. Toti banii obtinuti din vanzarea produselor sunt folositi exclusiv pentru a atinge acest scop.

Programul „1000 de paturi” a fost lansat pe 27 noiembrie, la Sibiu. Aici au avut loc doua evenimente: o conferinta de presa “Violenta domestica – informare si preventie” si evenimentul stradal “Seara de veghe a martorelor tacute”. In cadrul acestora, Andreea Marin Banica, ambasadoarea AVON Campania Respectului, a vorbit publicului larg despre violenta in familie: „M-am hotarat sa ma alatur campaniei «1.000 de paturi», pentru ca inteleg si sustin din toata inima cauza pentru care AVON lupta. Violenta domestica este inca un subiect tabu in Romania si femeile se tem sa vorbeasca despre cosmarul pe care il traiesc in propriul camin. Este momentul sa rupem tacerea si sa le eliberam din lanturile violentei. Poate ca 1.000 de paturi in plus nu reprezinta foarte mult, dar acesta este un pas important, pe care il putem face numai cu ajutorul vostru.”

Foto si info: Avon

PUBLISHED ON 29.11.2012

more in Newsroom