INSPIRATIE

Cum transforma extensiile de brand...

Casele de moda consolideaza din ce in ce mai multe legaturi…

INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

Hot Trend

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare clasice pentru ca apoi sa le reconstruiasca intr-o maniera noua, iar colectiile pentru sezonul rece din acest an mi-au oferit astfel de oportunitati. FENDI, GAUCHERE, UJOH sau COS sunt printre brandurile care au readus conceptul de design deconstruit pe scena tendintelor. In cadrul acestuia, haina devine un puzzle ale carui elemente pot fi aranjate in mai multe moduri si nu doar atat. In unele situatii, puzzle-ul poate fi incheiat chiar si cand lipseste o bucata. In altele, poate fi completat de diverse componente imprumutate de la alte piese vestimentare. FENDI, de exemplu, exploreaza toate aceste rute creative pentru sezonul rece din acest an. Cardiganele se inchid asimetric, iar cordoanele creeaza forme ce depasesc simpla lor functionalitate de a evidentia talia. Fustele plisate sunt reinterpretate, astfel incat sa schimbe aspectul unor pantaloni de costum. Clasica vesta pare sa imprumute din elementele unei cape. E un mix & match de elemente surprinzator in aceasta colectie. FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro La GAUCHERE, Marie-Christine Statz pare ca s-a concentrat pe cum influenteaza partile lipsa ...

Inapoi Inainte

The Power of Storytelling 2019. Despre puterea povestilor de a vindeca.

16 speakeri internationali din diferite domenii participa anul acesta la conferinta The Power of Storytelling 2019, ce are loc, pe 18 si 19 octombrie, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. In acord cu tema editiei din acest an, HEAL, discursurile lor vor fi inspirate de puterea povestilor de a vindeca.

Printre cei care vor urca pe scena celei de-a noua editii The Power of Storytelling (PoS), se regasesc: Lulu Miller, jurnalista in domeniul stiintific, editor si co-fondator al programului National Public Radio, Invisibilia, si castigatoare a premiului Peabody pentru podcastul Radiolab, Jacqui Banaszynski, considerata o legenda a jurnalismului narativ, cu o cariera de 40 de ani si multiple premii, printre care si un premiu Pulitzer, Jonathan Gottschall, scriitor si specialist in literatura si evolutie, autorul cartilor The Storytelling Animal si The Professor in the cage, Lipi Roy, medic si scriitoare interesata de nutritie, mindfulness si dependenta, care a lucrat cu detinuti, oameni fara adapost si victime ale cutremurelor si uraganelor, si  Tatiana Tibuleac, scriitoare si fosta jurnalista din Republica Moldova, autoarea cartilor Vara in care mama a avut ochii verzi si Gradina de sticla, castigatoare a Premiului Uniunii Europene pentru Literatura 2019. Gasesti lista completa a participantilor aici.

“The Power of Storytelling indeplineste un rol special in spatiul de conferinte, pentru ca miezul conferintei a fost inca de la inceput de a crea o experienta transformationala pentru participanti. Desi multi dintre vorbitori sunt jurnalisti, nu este o conferinta de industrie. Desi vorbim despre cum spui povesti, nu este o serie de sesiuni <how to>. Mai degraba, ce se intampla pe scena PoS e ca experienta de narator a invitatilor se imbina cu parcursul lor profesional, ca sa dea nastere unui discurs menit sa ilustreze si cat de puternica e povestea ca unealta de comunicare, dar si sa-ti arate cum e construita si manuita ca sa creeze schimbari pozitive in lume. E si motivul pentru care la PoS, mai mult ca oriunde altundeva, oamenii plang, rad si se bucura de o experienta umana impartasita”, spune Cristian Lupsa, fondator The Power of Storytelling.

Conferinta este dezvoltata inca de la inceput sub mentoratul jurnalistei americane Jacqui Banaszynski. Tot de la inceput, evenimentul a fost construit in jurul ideii ca povestile bine spuse pot schimba vieti si comunitati, pot inspira si apropia oamenii.

Identitatea vizuala a acestei editii poarta semnatura ilustratoarei Tuan Nini.

Mai multe informatii despre conferinta The Power of Storytelling 2019, gasesti pe www.thepowerofstorytelling.org/. Daca vrei sa rezervi un loc, o poti face accesand www.thepowerofstorytelling.org/registration.

Sursa foto si info: PR

PUBLISHED ON 06.08.2019

more in Newsroom