INSPIRATIE

Denimul pe podiumul haute couture...

Denimul a parut, mult timp, aproape evitat in colectiile haute couture,…

INSPIRATIE

LOEWE & Jonathan Anderson, 11...

Zilele trecute, Jonathan Anderson si-a anuntat plecarea de la LOEWE, casa…

WE LIKE

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport…

INSPIRATIE

ADN-ul caselor de moda

Retragerea unei persoane din rolul de director de creatie demareaza in…

INSPIRATIE

Moda secolelor trecute, regandita la...

Moda din prezent se creioneaza cu ajutorul reperelor din trecut, chiar…

WE LIKE

Firul rosu al artei semnate...

Chiharu Shiota construieste instalatii impresionante din fire textile, puse adesea impreuna…

INSPIRATIE

O canapea, mai multe mese...

Trendul de a aseza mai multe mese de cafea in fata…

Femei care ne inspira

Stefana Maior. ARTICLE TEN.

Stefana Maior a lansat recent ARTICLE TEN, un brand vestimentar descris in perechi de atribute contrastante, aduse impreuna de acelasi fir rosu: libertatea de exprimare. Privind cariera ei din perspectiva contrastelor, nu pare deloc intamplator ca studiile si experienta ei profesionala de pana acum acopera atat partea creativa a modei, cat si cea de business. Odata cu ARTICLE TEN, am realizat ca, in ciuda anilor care au trecut din 2012 pana in prezent, memoria mea a pastrat intr-un sertar al ei colectia cu care Stefana Maior a absolvit design vestimentar la UNArte. S-au schimbat multe lucruri de atunci, asa cum spune ea in acest interviu, dar sunt si lucruri care s-au pastrat. Despre acestea, precum si despre noul drum pe care a pornit, despre provocari, curaj si inspiratie, te invit sa citesti in randurile care urmeaza. Intre nou si vechi, opulent si simplu, edgy si elegant, rebel si romantic, ARTICLE TEN se situeaza la intersectia unor zone creative, aflate in contrast. Care sunt atuurile si provocarile acestui loc ales de tine? Cred ca in zona asta de contraste ma simt cu adevarat libera sa creez ceva special si cu care rezonez profund. Nu doar in moda ma regasesc in acest joc al contrastelor, ci si in alte aspecte ale vietii: design interior, mancare, chiar si i...

Inapoi Inainte

The Power of Storytelling 2019. Despre puterea povestilor de a vindeca.

16 speakeri internationali din diferite domenii participa anul acesta la conferinta The Power of Storytelling 2019, ce are loc, pe 18 si 19 octombrie, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. In acord cu tema editiei din acest an, HEAL, discursurile lor vor fi inspirate de puterea povestilor de a vindeca.

Printre cei care vor urca pe scena celei de-a noua editii The Power of Storytelling (PoS), se regasesc: Lulu Miller, jurnalista in domeniul stiintific, editor si co-fondator al programului National Public Radio, Invisibilia, si castigatoare a premiului Peabody pentru podcastul Radiolab, Jacqui Banaszynski, considerata o legenda a jurnalismului narativ, cu o cariera de 40 de ani si multiple premii, printre care si un premiu Pulitzer, Jonathan Gottschall, scriitor si specialist in literatura si evolutie, autorul cartilor The Storytelling Animal si The Professor in the cage, Lipi Roy, medic si scriitoare interesata de nutritie, mindfulness si dependenta, care a lucrat cu detinuti, oameni fara adapost si victime ale cutremurelor si uraganelor, si  Tatiana Tibuleac, scriitoare si fosta jurnalista din Republica Moldova, autoarea cartilor Vara in care mama a avut ochii verzi si Gradina de sticla, castigatoare a Premiului Uniunii Europene pentru Literatura 2019. Gasesti lista completa a participantilor aici.

“The Power of Storytelling indeplineste un rol special in spatiul de conferinte, pentru ca miezul conferintei a fost inca de la inceput de a crea o experienta transformationala pentru participanti. Desi multi dintre vorbitori sunt jurnalisti, nu este o conferinta de industrie. Desi vorbim despre cum spui povesti, nu este o serie de sesiuni <how to>. Mai degraba, ce se intampla pe scena PoS e ca experienta de narator a invitatilor se imbina cu parcursul lor profesional, ca sa dea nastere unui discurs menit sa ilustreze si cat de puternica e povestea ca unealta de comunicare, dar si sa-ti arate cum e construita si manuita ca sa creeze schimbari pozitive in lume. E si motivul pentru care la PoS, mai mult ca oriunde altundeva, oamenii plang, rad si se bucura de o experienta umana impartasita”, spune Cristian Lupsa, fondator The Power of Storytelling.

Conferinta este dezvoltata inca de la inceput sub mentoratul jurnalistei americane Jacqui Banaszynski. Tot de la inceput, evenimentul a fost construit in jurul ideii ca povestile bine spuse pot schimba vieti si comunitati, pot inspira si apropia oamenii.

Identitatea vizuala a acestei editii poarta semnatura ilustratoarei Tuan Nini.

Mai multe informatii despre conferinta The Power of Storytelling 2019, gasesti pe www.thepowerofstorytelling.org/. Daca vrei sa rezervi un loc, o poti face accesand www.thepowerofstorytelling.org/registration.

Sursa foto si info: PR

PUBLISHED ON 06.08.2019

more in Newsroom