HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Romanian Design Week 2014 – Expozitia Centrala

Pana pe 25 mai, Romanian Design Week transforma cladirea Palatului Camerei de Comert din Bucuresti in spatiul de intalnire a ideilor nascute in romaneste. 350 de lucrari semnate de 150 de designeri sunt prezentate aici in cadrul expozitiei centrale.

Tema din acest an, ‘Design in spatiul public’, este explorata prin diferite ramuri de activitate – de la arhitectura, design interior & urbanism, moda si graphic design pana la publicitate & branding, lifestyle si design de produs. Pe langa expozitia centrala, Romanian Design Week prezinta si 60 de evenimente colaterale, despre care poti descoperi mai multe aici!

Iata cateva imagini surprinse in weekend!

Scaune Lana pentru Photoliu

Praf de zane, ilustratii Madalina Andronic

 

Carmen Secareanu

Lana

Colier Moogu

Tinuta Irina Marinescu

Young Designers Exhibition – Creatii vestimentare, parte din lucrarile de diploma a unora dintre cei mai talentati studenti din tara.

Creion dupa ureche Local

Proiect The Plot si Kaptura de aer

OONDERFUL Eyewear

Comunitatea Bre

The Awesome Project

Foto: Ioana, arhiva personala

PUBLISHED ON 19.05.2014

more in Mood Board