AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Patinele cu rotile Moxi – amintiri cu design modern

Patinele cu rotile Moxi – amintiri cu design modern

Daca as avea la indemana un singur cuvant pentru a descrie ce inseamna pentru mine patinele cu rotile, as spune: copilarie. Alaturi de prietenele de la bloc, alunecam greoi pe asfaltul zgrunturos si conturam cu rotile galagioase din plastic forme ce se risipeau de indata ce inaintam. Tipetele si chicotelile noastre pareau sa contribuie la mentinerea echilibrului, asa ca ne insoteau pretutindeni. De curand, colectia Moxi Roller Skates a avut asupra mea efectul pe care l-a avut celebra madlena asupra lui Proust, redeschizand intr-o clipa un sertar cu amintiri ramase neatinse de ani de zile.

Roz si albastru pal, mov si imprimeu de leopard… designul Moxi Roller Skates ofera amintirilor din copilarie o reinterpretare moderna.

Acestea sunt disponibile pe Topshop.com.

Foto: Topshop.com

PUBLISHED ON 04.01.2013

more in Newsroom