AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Jean Paul Gaultier ss 2013 – Pop Star Style

Jean Paul Gaultier ss 2013 – Pop Star Style

Madonna, Michael Jackson, Boy George, Annie Lennox, Grace Jones si Amanda Lear sunt o parte dintre starurile al caror stil vestimentar a devenit sursa de inspiratie pentru colectia Jean Paul Gaultier ss 2013, prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

Designerul a pornit de la elemente ce definesc imaginea unor vedete care au influentat puternic atat industria muzicala cat si pe cea a modei anilor ’80 si le-a oferit noi interpretari. Senzualitatea Madonnei, nonconformismul lui Boy George, lookul androgin a lui Annie Lennox au contribuit la construirea unei colectii pline de atitudine.

Daca celelalte vedete au fost interpretate de modele pe podium, in cazul Amandei Lear a pasit pe podium insasi artista in varsta de 65 de ani.

Nu este pentru prima oara cand designerul francez aduce prin talentul sau un tribut muzicienilor. Anul trecut, Amy Winehouse a fost muza unei colectii inedite pe care o poti descoperi aici.

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 01.10.2012

more in Newsroom