AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

‘Gradina dintre ape’ – Ana Wagner si Stefan Caltia

'Gradina dintre ape' reuneste amintiri si fragmente din natura, pictate pe portelan sau desenate pe hartie, de catre Ana Wagner si Stefan Caltia. Expozitia este deschisa la Atelier Wagner, pana pe 28 noiembrie, cand va fi lansat un album special cu lucrarile celor doi artisti. Acesta va fi realizat in doua editii, una imbracata in hartie si matase, iar cealalta cu un insert din portelan pictat manual.

“Gradina dintre ape” reprezinta acel loc drag cu detalii si culori care nu-si pierd intensitatea odata cu trecerea timpului si unde limitele dintre real si fantastic nu exista. Pentru Stefan Caltia, este vorba despre Sona, satul in care a crescut. Pentru Ana Wagner, gradina reprezinta taramul in care se impletesc amintirile pline de culoare din gradina bunicii cu cele din studentie, legate de gradina familiei Caltia.

Expozitia este o invitatie intr-o lume cu o natura bogata, redata minutios, locuita de creaturi supranaturale, pe care le descoperi urmand cursul apei, tablou cu tablou. Realizate pe o hartie cu o textura speciala, desenele capata un efect impresionant. Daca nu ai reusit inca sa ajungi la Atelierul Wagner de pe strada Staicovici. nr 19 (zona Cotroceni), “Gradina dintre ape” mai poate fi vizitata pana joi, 28 noiembrie, cand – de la ora 19:00 – va avea loc lansarea albumului dedicat acestui proiect.

Mai multe fotografii gasesti pe pagina de Facebook Wagner – Arte frumoase si povesti!

Foto: GHEFOTO via Atelier Wagner

PUBLISHED ON 22.11.2013

more in Mood Board