EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte

‘Gradina dintre ape’ – Ana Wagner si Stefan Caltia

'Gradina dintre ape' reuneste amintiri si fragmente din natura, pictate pe portelan sau desenate pe hartie, de catre Ana Wagner si Stefan Caltia. Expozitia este deschisa la Atelier Wagner, pana pe 28 noiembrie, cand va fi lansat un album special cu lucrarile celor doi artisti. Acesta va fi realizat in doua editii, una imbracata in hartie si matase, iar cealalta cu un insert din portelan pictat manual.

“Gradina dintre ape” reprezinta acel loc drag cu detalii si culori care nu-si pierd intensitatea odata cu trecerea timpului si unde limitele dintre real si fantastic nu exista. Pentru Stefan Caltia, este vorba despre Sona, satul in care a crescut. Pentru Ana Wagner, gradina reprezinta taramul in care se impletesc amintirile pline de culoare din gradina bunicii cu cele din studentie, legate de gradina familiei Caltia.

Expozitia este o invitatie intr-o lume cu o natura bogata, redata minutios, locuita de creaturi supranaturale, pe care le descoperi urmand cursul apei, tablou cu tablou. Realizate pe o hartie cu o textura speciala, desenele capata un efect impresionant. Daca nu ai reusit inca sa ajungi la Atelierul Wagner de pe strada Staicovici. nr 19 (zona Cotroceni), “Gradina dintre ape” mai poate fi vizitata pana joi, 28 noiembrie, cand – de la ora 19:00 – va avea loc lansarea albumului dedicat acestui proiect.

Mai multe fotografii gasesti pe pagina de Facebook Wagner – Arte frumoase si povesti!

Foto: GHEFOTO via Atelier Wagner

PUBLISHED ON 22.11.2013

more in Mood Board