In ciuda siluetei sale suple, Andreea Raicu dezvaluie ca mananca mult, atat de mult incat prietenii ei o alinta „termita”. Asta nu inseamna ca nu sunt si cateva reguli pe care le respecta. Tocmai din acest motiv, a invitat-o pe Anda Avramescu, doctor nutritionist, sa vorbeasca in partea introductiva a cartii despre principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase.
„Am crezut ca este o carte pentru vegetarieni… m-am inselat. Este o carte care prezinta retete, care odata puse in practica ofera o mancare specifica unui omnivor. Adica omului, pentru ca natura asa a hotarat, ca suntem omnivori si nu carnivoti sau ierbivori„, declara prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. Andreea Raicu a renuntat sa mai manace carne in urma cu cativa ani si declara ca se simte foarte bine.
Pentru ca nu exista un mod mai eficient de a ne convinge ca retetele prezentate de ea nu sunt doar sanatoase si delicioase, ci si usor de pregatit, Andreea Raicu a gatit ieri, in fata invitatilor prezentati la evenimentul de lansare, doua retete. Supa rece de castraveti ne-a convins sa o adaugam pe lista de „trebuie incercat in acest weekend”. 🙂

Pretul unei carti este de 59.90 Ron si poate fi cumparata de pe site-ul www.andreearaicu.ro si de pe magazinul online gazduit de pagina Facebook persoana publica Andreea Raicu.
Mai multe imagini de la eveniment gasesti aici!

