INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte
Rouge Nail Bar – primul bar de manichiura din Bucuresti

Rouge Nail Bar – primul bar de manichiura din Bucuresti

Cu cativa ani in urma, trei prietene new-yorkeze au avut ideea inedita de a combina serviciile oferite de un bar cu cele ale unui salon de manichiura. Asa a luat nastere Nail Bar – barul de manichiura, un concept adoptat imediat si de orase europene din Franta si Anglia, iar de curand si de Bucuresti.

Saptamana trecuta a avut loc deschiderea Rouge Nail Bar, primul bar de manichiura din Bucuresti. La eveniment au participat si Gaelle Lebrat si mama ei, creatorele marcii de oja semipermanenta Perfect Polish, adusa in exclusivitate pentru Romania.

Ce presupune exact un bar de manichiura? Este simplu. Aici regula este “Manichiura Fara  programare”, de unde si numele de Bar. Filozofia Rouge Nail Bar spune ca fiecare serviciu de manichiura trebuie sa fie un moment unic, executat cu un inalt nivel de tehnicitate si o intelegere perfecta a asteptarilor clientilor. Este un concept care vine in intampinarea  femeilor mereu grabite, dar si a barbatilor atenti cu ingrijirea mainilor. Pe scurt, aici te bucuri de servicii intr-o ambianta  placuta si relaxanta de bar, unde manichiura iti este realizata rapid in timp ce savurezi o cafea, mananci un sandvis la pranz cu o prietena sau bei o sampanie.

Designul Rouge Nail Bar este unul chic urban si poarta amprenta arhitectilor Cristian Corvin si Vlad Vieru. Acestia au creat o atmosfera  usor atipica – un loc “cameleon” ce se poate transforma intr-un bar destinat petrecerilor private.

Rouge Nail Bar este deschis pe Calea Floreasca, nr 133-137 (parter), de luni pana sambata intre orele 09:00 si 21:00, iar duminica pana la orele 16:00.

 

Foto si info: Rouge Nail Bar

PUBLISHED ON 13.11.2012

more in Newsroom