INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte

Premiile Emmy 2015

Nominalizat la 24 de premii, “Game of Thrones” este marele castigator al celei de-a 67-a editii a Premiilor Emmy. Productia a fost desemnata cel mai bun serial-drama si a adunat in total 12 trofee.

Rolul din “How to Get Away with Murder” i-a adus actritei Viola Davis premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal dintr-un serial-drama. Ea a devenit prima actrita de culoare recompensata cu acest premiu in istoria galei, iar discursul ei a punctat acest lucru: “Singurul lucru care separa femeile de culoare de restul lumii este oportunitatea. Nu poti castiga Premii Emmy pentru roluri care pur si simplu nu exista.” Julia Louis-Dreyfus a adaugat un nou trofeu Emmy in palmaresul ei, pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal dintr-un serial-comedie (“Veep”). “Veep” a fost numit, de altfel, si cel mai bun serial de comedie al editiei din acest an. Cel mai bun actor intr-un rol principal dintr-un serial-drama a fost desemnat Jon Hamm, pentru rolul din “Mad Men”, iar Jeffrey Tambor (“Transparent”) a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol principal dintr-un serial-comedie. Vezi lista completa a castigatorilor pe site-ul oficial www.emmys.com.

In ceea ce priveste tinutele feminine de pe covorul rosu, spectacolul a fost unul cat se poate de generos in stiluri, iar firul rosu urmat de artiste a fost dictat de eleganta. Claire Danes, Kerry Washington, Sarah Hyland si Emma Roberts se numara printre nominalizatele noastre pentru cea mai frumoasa tinuta, dar te invitam sa ne spui care este, din punctul tau de vedere, castigatoarea serii.

Foto: Hepta.ro

 

PUBLISHED ON 21.09.2015

more in Fashion Etc