WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

INSPIRATIE

Denimul pe podiumul haute couture...

Denimul a parut, mult timp, aproape evitat in colectiile haute couture,…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte
Machiaje in tendinte pentru toamna-iarna 2019

Machiaje in tendinte pentru toamna-iarna 2019

Cand am inceput sa cercetez ce machiaje sunt in tendinte pentru toamna-iarna 2019/2020, am observat ca, printre gandurile despre ce imi place si ce nu, s-a mai strecurat unul. Indiferent de recomandarile specialistilor si oricat de mult rezonez cu mesajul lor, eu tot la tabieturile mele voi ramane… ca si pana acum.

La o prima vedere, nu mi-a parut ca gresesc. Doar ca, pe masura ce am analizat mai bine machiajele mele din ultimii ani, am observat ca lucrurile nu sunt chiar asa. Poate ca schimbarile in rutina mea de machiaj nu au o periodicitate clara, dar ele se intampla.

Cat de tare ma influenteaza tendintele

In vara, de exemplu, cand am inlocuit vechea paleta de farduri, am optat pentru nuante de roz pal, cupru si marouri rosiatice in locul traditionalelor tonuri de crem si maro. Apoi, daca pana de curand, linia de tus era nelipsita de pe pleoapele mele superioare, acum pot trece multe zile, chiar si cate o saptamana, fara ca ele sa-mi alungeasca forma ochilor.

Sunt doar doua dintre alegerile care au fost influentate de tendintele observate in ultima perioada. Bineinteles, de cele care s-au asortat cu stilul meu de zi cu zi. Asta nu inseamna nici ca fardurile crem si maro sunt acum demodate, nici ca eyelinerul a coborat de pe scena trendurilor. Ele si-au castigat, cu mult timp in urma, statutul de produse atemporale, iar tendintele acestui sezon respecta asta.:)

Ce machiaje mi-au captat atentia pentru acest sezon

Nu stiu inca ce efecte vor avea asupra mea tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2019/2020, dar stiu ce lookuri mi-au atras atentia.

Unele par usor de integrat in ritualul nostru, cum ar fi rujul rosu, care nu este aplicat perfect uniform, asa cum am vazut la prezentarea Oscar de la Renta, machiajul cu ochii conturati cu creion negru si buzele acoperite cu un gloss intr-o nuanta naturala, purtat de topmodele la Sportmax, sau clasicul smokey eyes de la Altuzarra.

Oscar de la Renta

Sportmax

Altuzarra

Michael Kors

Michael Kors

Versace

Altele mi-au captat atentia cu creativitatea lor. Aici amintesc lookul de la prezentarea Giambattista Valli. Elementele lui pot parea prea mult chiar si pentru un machiaj de petrecere (depinde, bineinteles, de tematica petrecerii). Totusi, daca eliminam aplicatiile argintii, de exemplu, vom obtine un look neconventional, dar purtabil. Machiajele spectaculoase pot fi mereu reinterpretate sau deconstruite, astfel incat sa ne fie mai usor sa includem in lookurile noastre elementele care ne plac.

Giambattista Valli

Cushnie

Christian Dior

Iceberg

Iceberg

Giorgio Armani

Dries Van Noten

Urmarind tendintele acestui sezon, am remarcat ca tenul este machiat in continuare in asa fel incat sa creeze iluzia ca nu au fost folosite produse de uniformizare a pielii. Tot ideea de naturalete o dicteaza si aspectul sprancenelor. Nu am prea intalnit sprancene cu contururi perfecte, ba dimpotriva.

Pe scurt, senzatia generala pe care mi-au creat-o tendintele este de abordare cat mai relaxata asupra machiajului. Abordarea mea preferata, de altfel!

Sursa foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 08.11.2019

more in Beauty Lines