WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
Intalniri neintamplatoare. Carnetele lui Noemi.

Intalniri neintamplatoare. Carnetele lui Noemi.

Incercam sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi descrie inclinatia spre obiectele a caror functionalitate este dublata de un design deosebit, cand privirea mea s-a oprit asupra Carnetului de vise si visuri, realizat de Noemi Meilman. Acesta sta asezat pe birou deasupra unei agende negre cu scris alb. Ceva mai la dreapta, un mic carnet in forma de caine. Apoi, teancul de reviste din margine sprijina alte trei carnete in care am cautat, de curand, niste informatii mai vechi. Fiecare are un design diferit. Unele sunt mai serioase, altele cat se poate de simpatice. Niciunul fara o poveste. Iata descrierea!:)

Involuntar, mi-am creat obiceiul ca primele notite din agendele sau carnetele preferate sa marcheze un inceput: un proiect nou, un nou an sau o calatorie intr-o destinatie la care am visat si despre care v-am si povestit ulterior… Astept cu nerabdare sa vad ce moment va marca noul meu carnet din colectia “Intalnirilor neintamplatoare”, gandita de Noemi in aceasta toamna.

david-bowie-grace-jones-carnet-si-cartolina

“<Intalniri neintamplatoare> continua seria povestilor <Carnetul de Vise & Visuri> si <Friendship Affairs>, lansate in primavara lui 2014, respectiv toamna 2015. Intalnirile neintamplatoare sunt si intalnirile mele cu prietenii si cu toti cei pe care i-am cunoscut si am creat lucruri frumoase impreuna. Intalnirile neintamplatoare sunt cele care ne imbraca pentru toata viata,” povesteste Noemi.

Colectia cuprinde patru modele cu patru dintre prieteniile celebre care o inspira: “Cella Serghi o intalneste pe Magdalena Radulescu”, “David Bowie meets Grace Jones”,”Constantin Brancusi meets Peggy Guggenheim”, “Thelma meets Louise”. De aceasta data, carnetele seamana cu niste carti ale caror pagini inca albe isi asteapta autorii. Ele vin insotite de cate o cartolina cu un mesaj pozitiv.

brancusi-guggenheim-si-cartolina

serghi-radulescu-si-cartolina

thelma-louise-si-cartolina

Carnetele costa 55 de lei si pot fi achizitionate de pe platforma online Molecule-F si din concept store-ul lor, de pe morodan.com.ro, din ClassIN (Bdul Aviatorilor 47) si, in curand, de pe visuell.ro, okian.ro si Loot Forever din Splaiul Independentei 4.

Foto: Alberto Grosescu

PUBLISHED ON 14.11.2016

more in Mood Board