HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

In Love with Magic Cities

Fiecare dintre noi avem cel putin un oras aglomerat de amintiri magice care ne raman imprimate in minte, ca si cum le-am fi trait ieri. Prin proiectul 'In Love with Magic Cities', Noemi Meilman imprima astfel de amintiri pe tricouri pentru a fi purtate si la vedere. Colectia este realizata impreuna cu Razvan Firea, pe tiparul Le Petit Indigent.

Noemi Meilman – In Love with Tel Aviv

Atunci cand magia se strecoara printre elementele ce definesc un proiect,“Povestea este simpla”, spune Noemi Meilman. “Dupa ce m-am intors din vacanta mea in Nevada, in toamna lui 2012, l-am rugat pe Razvan sa imi faca un tricou imprimat cu celebra emblema a orasului Las Vegas. Mai multi prieteni l-au vazut si si-au dorit si ei. Apoi, Ana Morodan ne-a intrebat daca ii facem si cu Bruges. Si atunci am facut o lista de 13 orase preferate ale unor prieteni apropiati. Razvan si cu Marius Concita au dezvoltat layout-urile (mai putin Lisabona, realizat de Ana Bucur si Tel-Aviv, desenat in joaca de mine). Iar intr-o superba zi de martie, cu temperaturi de mai am facut si sedinta foto, in zona Mendeleev, unde are Razvan atelierul. Fotografiile au fost surprinse de camera bunei mele prietene Ioana Ulmeanu, care are un ochi foarte bun si face fotografie din hobby”, completeaza ea.

Vicki Nicola de la Vickipedia.ro se numara printre acesti prieteni dragi. Orasul ei magic – Bucurestiul. Motivele –  aici.

Ana Bucur – In Love with Lisbon

Ana Morodan – In Love with Bruges

Mirela Bucovicean – In Love with Sankt Petersburg

Cerina Ratiu – In Love with Berlin

Anca Dinculescu – In Love with Las Vegas

Cristina Bazavan – In Love with New York

Marius Concita – In Love with London

Ovidiu Buta – In Love with Buenos Aires

Radu Mada – In Love with Paris

Razvan Firea – In Love with Los Angeles

Robert Ratiu – In Love with San Francisco

Tricourile pot fi achizitionate de pe www.molecule-f.com si din atelierul Le Petit Indigent, iar o selectie de cateva orase se gaseste si la The Place X. Pretul unui tricou este de 299 lei, iar colectia urmeaza sa se imbogateasca si cu alte orase magice.

Foto: Ioana Ulmeanu

PUBLISHED ON 23.04.2014

more in Fashion Etc