NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

INSPIRATIE

Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Carnetele lui Noemi Meilman de la sfarsit de an iau forma…

EDITOR'S CHOICE

Ilustratii desenate de artiste, colorate...

Coloratul reprezinta o activitate des intalnita in rutina celor mici. Este,…

RED CARPET

10 dintre cele mai frumoase...

Am stiut care este tinuta favorita de pe covorul rosu de…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

In Love with Magic Cities

Fiecare dintre noi avem cel putin un oras aglomerat de amintiri magice care ne raman imprimate in minte, ca si cum le-am fi trait ieri. Prin proiectul 'In Love with Magic Cities', Noemi Meilman imprima astfel de amintiri pe tricouri pentru a fi purtate si la vedere. Colectia este realizata impreuna cu Razvan Firea, pe tiparul Le Petit Indigent.

Noemi Meilman – In Love with Tel Aviv

Atunci cand magia se strecoara printre elementele ce definesc un proiect,“Povestea este simpla”, spune Noemi Meilman. “Dupa ce m-am intors din vacanta mea in Nevada, in toamna lui 2012, l-am rugat pe Razvan sa imi faca un tricou imprimat cu celebra emblema a orasului Las Vegas. Mai multi prieteni l-au vazut si si-au dorit si ei. Apoi, Ana Morodan ne-a intrebat daca ii facem si cu Bruges. Si atunci am facut o lista de 13 orase preferate ale unor prieteni apropiati. Razvan si cu Marius Concita au dezvoltat layout-urile (mai putin Lisabona, realizat de Ana Bucur si Tel-Aviv, desenat in joaca de mine). Iar intr-o superba zi de martie, cu temperaturi de mai am facut si sedinta foto, in zona Mendeleev, unde are Razvan atelierul. Fotografiile au fost surprinse de camera bunei mele prietene Ioana Ulmeanu, care are un ochi foarte bun si face fotografie din hobby”, completeaza ea.

Vicki Nicola de la Vickipedia.ro se numara printre acesti prieteni dragi. Orasul ei magic – Bucurestiul. Motivele –  aici.

Ana Bucur – In Love with Lisbon

Ana Morodan – In Love with Bruges

Mirela Bucovicean – In Love with Sankt Petersburg

Cerina Ratiu – In Love with Berlin

Anca Dinculescu – In Love with Las Vegas

Cristina Bazavan – In Love with New York

Marius Concita – In Love with London

Ovidiu Buta – In Love with Buenos Aires

Radu Mada – In Love with Paris

Razvan Firea – In Love with Los Angeles

Robert Ratiu – In Love with San Francisco

Tricourile pot fi achizitionate de pe www.molecule-f.com si din atelierul Le Petit Indigent, iar o selectie de cateva orase se gaseste si la The Place X. Pretul unui tricou este de 299 lei, iar colectia urmeaza sa se imbogateasca si cu alte orase magice.

Foto: Ioana Ulmeanu

PUBLISHED ON 23.04.2014

more in Fashion Etc