INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ a ajuns la Bucuresti

Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ a ajuns la Bucuresti

Prezentata mai intai in cadrul Saptamanii Modei de la Londra, expozitia 'The Rest is Tomorrow' a ajuns acum la Bucuresti. Puse in valoare de scenografia arhitectului Attila Kim, creatiile designerilor Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Badala, Lucian Broscatean, Dinu Bodiciu si Carla Szabo sunt prezentate timp de o luna la Galeria GALATECA ,de pe strada. C.A. Rosetti, nr 2-4.

Expozitia poate fi vizitata incepand de astazi, 28 februarie 2013, cand GALATECA celebreaza si lansarea gallery shop-ului NEOGALATECA. Magazinul va expune obiecte create special pentru acest proiect si inspirate din expozitiile galeriei, design de produs si fashion autohton, dar si branduri internationale. Cele mai multe dintre brandurile internationale incluse in proiect fac parte din zona home & deco, precum Muuto, Seletti, Ango, Remember Products, Leitmotiv, Karlsson sau Pols Potten, dar se regasesc si companii producatoare de accesorii fashion, asa cum este Toywatch. Designul local reprezinta un punct de mare interes pentru NEOGALATECA, magazinul gazduind creatii semnate de Andreea Badala (Murmur), Carla Szabo, Lucian Broscatean, Miki Puran (Maracuja), Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Agnes Keszeg sau Ciprian Vrabie. In acelasi spatiu, se vor regasi si proiecte de design de obiect semnate de arhitecti romani, artisti ilustratori, mape de autor, origami arhitectural, carte si carte obiect.

Foto si info: GALATECA

PUBLISHED ON 28.02.2013

more in Newsroom