WE LIKE

Manichiura minimalista, cu cateva detalii...

Oricat ar fi unghiile de lungi, suprafata lor ramane restransa. Probabil…

INSPIRATIE

Ai un tricou alb. Cu...

Tricoul alb cu blugi largi a devenit, de mai bine de…

EDITOR'S CHOICE

Oglinda, oglinjoara…

Oglinda, oglinjoara, care e cel mai frumos perete din casa? Nu…

RED CARPET

Premiile Oscar 2021. Tinute de...

Nu stiu cum a fost in realitate, insa, din fotografii, atmosfera…

INSPIRATIE

Decoratiuni de Pasti, facute din...

Decoratiunile facute de noi, cu mai multa sau mai putina indemanare,…

INSPIRATIE

Ai o camasa alba. Cu...

Camasa alba a devenit una dintre piesele vestimentare pe care le…

INSPIRATIE

5 idei de cadouri pentru...

Am ales ceva din metal, ceva din material textil, ceva din…

Editor's Choice

A pineapple a day

Imprimeurile si broderiile cu fructe acorda unei tinute un aer jucaus. Daca ar fi sa alcatuiesc un top al celor mai simpatice dintre ele, ananasul ar ocupa, probabil, un loc pe podium. Imaginea lui permite tot felul de interpretari. Una dintre dovezi este colectia Oscar de la Renta Pre-Fall 2021, care pe mine m-a fermecat iremediabil. Am rezonat din prima clipa cu tinutele concepute de Laura Kim si Fernando Garcia, duo-ul creativ al casei Oscar de la Renta. La aceasta dragoste la prima vedere, au contribuit in mod clar imprimeurile - lucru pe care l-am mentionat deja si cu alta ocazie, atat pe site, cat si pe Instagram. Pe langa imprimeuri, printre care se regasesc si cele cu ananas, mi-au mai placut si lejeritatea croielilor, impactul puternic al culorilor si al accesoriilor si felul in care elementele contureaza impreuna o stare de optimism, binevenita oricand, dar mai ales in aceasta perioada. In plus, atmosfera din fotografiile semnate de Cass Bird este si ea una joviala. Cautarile recente ale unui subiect de moda, care sa binedispuna – pe mine, cand scriu despre el, si pe tine, cand citesti rezultatul - m-au readus la aceasta colectie. Dintre toate elementele, am mizat de data asta pe doza maxima de optimism, garantata de imprimeurile fructate. Am aflat, cu...

Inapoi Inainte
#digitaldivas15

#digitaldivas15

Sumarizata in cifre, cea de-a patra editie Digital Divas a insemnat peste 400 de participanti, 11 speakeri, 34 de castigatori, sute de hashtag-uri digitaldivas2015 in social-media. Ce a facut insa evenimentul special nu poate fi neaparat cuantificat in cifre. Este vorba despre sursele de inspiratie oferite de cei care au pasit pe scena, despre emotii si povesti. Pe 27 mai, Palatul Bragadiru a devenit punctul de intersectie al drumurilor parcurse de specialisti in online, de bloggeri, scriitori, artisti si initiatori ai unor campanii sociale.

Invitatul special al acestei editii a fost Adam Katz Sinding, in prezent unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda si autorul site-ului Le 21eme. Asemeni fotografiilor pe care le realizeaza, discursul sau ne-a oferit detalii din universul efervescent al evenimentelor fashion-week. Intr-o industrie deja cladita de profesionisti talentati, a subliniat importanta identificarii si explorarii acelor elemente care fac viziunea ta diferita. A vorbit totodata si despre doza de nebunie pe care o presupune aceasta slujba, marturisind printre altele ca in timpul Saptamanilor Modei ajunge sa lucreze aproximativ 600 de ore pe luna.

Adrian Telespan (scriitor), regizoarea si scriitoarea Chris Simion, Alexandru Gavan (performer de top in alpinismul de altitudine), Raluca Kisescu (Director Comercial AVON Romania si Moldova), Marta Lysiak (Strategic Partner Manager YouTube), Gabriela Lungu (Creative Communications Expert), Antonia (cantareata), Dana Rogoz (actrita si blogger), Alina Gherghe (blogger) si Adina Necula (blogger) au fost cei care au oferit perspective diferite despre felul in care online-ul imbogateste activitatea din offline.

Seara s-a incheiat cu gala de premiere a celor mai creative proiecte digitale de Beauty, Fashion sau CSR, gala ce a fost deschisa cu un mini concert Antonia. Alina Tanasa si Diana Enciu de la Absolutely Fabulous au fost desemnate The Digital Divas of the Year, ele castigand premii si la alte trei categorii. Alina Ceusan este cea care a castigat cele mai multe trofee, respectiv 5 – printre care si People’s Choice Award. 2015 este primul an in care procesul de jurizare a implicat atat votul publicului, cat si votul specialistilor.

Iata castigatorii:

Best Women Websites
1st PRIZE – AndreeaRaicu.ro
2nd PRIZE – The ONE
3rd PRIZE – GLAMOUR Romania

Best Bloggers for Social Causes
1st PRIZE – Magia Sarbatorilor in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni
2nd PRIZE – Caine adoptat, nu cumparat
3rd PRIZE – De garda pe ambulanta

Special Projects by Bloggers
1st PRIZE – Vreau sa fiu Stewardesă
2nd PRIZE – #viataeatatdefrumoasa
3rd PRIZE – Women driving the roads

Best Use of Photography in Blogging
1st PRIZE – Absolutely Fabulous
2nd PRIZE – Alina Ceusan
3rd PRIZE – Dana Rogoz

Best Instagram Account
1st PRIZE – Alina Ceusan
2nd PRIZE – Absolutely Fabulous (Diana & Alina)
3rd PRIZE – Ioana Grama

Best Use of Video in Blogging
1st PRIZE – Special Koko
2nd PRIZE – Alina Ceusan
3rd PRIZE – Laura Musuroaea

Best Newcomer Fashion Blog
1st PRIZE – Say Rouge
2nd PRIZE – Beautify by Beatrice
3rd PRIZE – The Labels Couturier

Best Fashion Blog
1st PRIZE – Absolutely Fabulous
2nd PRIZE – Maurice Munteanu
3rd PRIZE – Alina Ceusan
3rd PRIZE – Ioana Grama

Best Newcomer Beauty Blog
1st PRIZE – Oana Stan
2nd PRIZE – Din dragoste pentru frumos
2nd PRIZE – STEPHANINE
3rd PRIZE – Walk with Ad

Best Beauty Blog
1st PRIZE – Special Koko
2nd PRIZE – Dana Sota
3rd PRIZE – The BFF Blog by Ioana Dumitrache

People’s Choice Award
Alina Ceusan

Digital Diva of the Year
Absolutely Fabulous

Foto: Dragos Asaftei

PUBLISHED ON 29.05.2015

more in Mood Board