WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

Designer for Tomorrow 2014 – Preparation Day in Berlin

De anul trecut, Designer for Tomorrow a devenit in primul rand competitia castigata de Ioana Ciolacu. Aflata printre finalisti, designerul roman a convins juriul de talentul ei prin colectia Paradox, definita de un mix de detalii structurate, feminine, cu elemente inspirate din moda masculina. Anul acesta, povestea competitiei dedicata tinerilor designeri din Europa continua cu cinci noi finalisti, care viseaza sa fie numiti Designer for Tomorrow, in iulie, in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week din Berlin.

Matteo Lamandini (Istituto Marangoni, Italia), Maria Roche (Griffith College, Irlanda), Sylvia Roustcheva (New Bulgarian University, Bulgaria), Yong Kyun Shin (Central St. Martins, UK), Julia Winkler (ESMOD Berlin, Germania) au fost selectati de Tommy Hilfiger, cel care patroneaza editia de anul acesta, si de membra juriului, Bay Garnett, dintre cei peste 270 de aplicanti.

Peste 22 mai, cei cinci tineri designeri s-au intalnit la Berlin pentru a participa la un workshop de pregatire pentru marea finala. Dupa aceasta experienta, Bay Garnett (foto jos) a declarat:“Sunt impresionata de bogatia de concepte si de idei expuse de catre finalistii DfT. Va fi o provocare uimitoare si o sursa de inspiratie pentru mine ca stilist sa lucrez, in urmatoarele saptamani, cu acesti designeri talentati si ambitiosi.”

Tinuta realizata de Maria Roche

Tinuta Julia Winkler

Tinuta Sylvia Roustcheva

Tinuta Yong Kyun Shin

Tinuta Matteo Lamandini

Asteptam sa descoperim marele castigator in iulie!

Despre editia castigata de Ioana Ciolacu, poti citi aici!

Foto si info: PEEK & CLOPPENBURG

PUBLISHED ON 23.05.2014

more in Fashion Etc