HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Cum a fost la V for Vintage Fiesta

Cum a fost la V for Vintage Fiesta

Designerii romani si colectionarii de vintage autentic au transformat cea de-a 14-a editie V for Vintage intr-o Fiesta plina de culoare si inspiratie. Desfasurat pe 16 si 17 mai, in spatiul generos de la Sala Palatului, targul a capatat cea mai mare amploare de pana acum. Numarul record de vizitatori a contribuit la crearea unei atmosfere pline de energie.

Aceasta editie a fost una dintre cele mai bogate in noutati. In Noaptea Muzeelor, V for Vintage Fiesta a fost pe harta evenimentelor din oras cu un program extins pana la ora 12:00 pm si a inaugurat un mic Muzeu al Modei, cu piese selectate de Oana Cretu si Iulia Gorneanu. Tot pentru prima oara la V for Vintage, au fost prezentate expozitia de pictura contemporana Orly Yanay si instalatia de busturi luminate, ce poarta semnatura Luminish.

Spatiul mai mare a facut posibila si implementarea altor planuri aflate de mai mult timp in agenda V for Vintage, si anume desfasurarea de ateliere de creatie sustinute de designeri si sesiuni de make-up  realizate de specialistii Douglas pentru femeile care si-au dorit sa incerce un machiaj profesionist. O alta premiera – de data aceasta pentru Sala Palatului, nu pentru V for Vintage, pentru care este deja o traditie – a fost cafeneaua sustinuta de prietenii de la Rue du Pain, Origo si Fru Fru.

Culoare, muzica in ritmuri latino reinterpretate, creativitate si energie pozitiva… Acestea sunt o parte dintre elementele care au conturat o atmosfera de Fiesta adevarata. Ne revedem la V for Vintage in toamna!

Foto si info: V for Vintage

PUBLISHED ON 20.05.2015

more in Fashion Etc