ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
Cum a fost la V for Vintage Fiesta

Cum a fost la V for Vintage Fiesta

Designerii romani si colectionarii de vintage autentic au transformat cea de-a 14-a editie V for Vintage intr-o Fiesta plina de culoare si inspiratie. Desfasurat pe 16 si 17 mai, in spatiul generos de la Sala Palatului, targul a capatat cea mai mare amploare de pana acum. Numarul record de vizitatori a contribuit la crearea unei atmosfere pline de energie.

Aceasta editie a fost una dintre cele mai bogate in noutati. In Noaptea Muzeelor, V for Vintage Fiesta a fost pe harta evenimentelor din oras cu un program extins pana la ora 12:00 pm si a inaugurat un mic Muzeu al Modei, cu piese selectate de Oana Cretu si Iulia Gorneanu. Tot pentru prima oara la V for Vintage, au fost prezentate expozitia de pictura contemporana Orly Yanay si instalatia de busturi luminate, ce poarta semnatura Luminish.

Spatiul mai mare a facut posibila si implementarea altor planuri aflate de mai mult timp in agenda V for Vintage, si anume desfasurarea de ateliere de creatie sustinute de designeri si sesiuni de make-up  realizate de specialistii Douglas pentru femeile care si-au dorit sa incerce un machiaj profesionist. O alta premiera – de data aceasta pentru Sala Palatului, nu pentru V for Vintage, pentru care este deja o traditie – a fost cafeneaua sustinuta de prietenii de la Rue du Pain, Origo si Fru Fru.

Culoare, muzica in ritmuri latino reinterpretate, creativitate si energie pozitiva… Acestea sunt o parte dintre elementele care au conturat o atmosfera de Fiesta adevarata. Ne revedem la V for Vintage in toamna!

Foto si info: V for Vintage

PUBLISHED ON 20.05.2015

more in Fashion Etc