EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte

Cum a fost la targul de bijuterie contemporana Autor 10

53 de designeri romani si 7 internationali, un spatiu concept cu o scenografie semnata de arhitectul Attila Kim, lansarea unei reviste dedicate bijuteriei contemporane, un premiu Autor Awesome Award relevant, acordat Alinei Carp si 3000 de vizitatori... Asa ar arata in cateva cuvinte cea de-a 10-a editie Autor, desfasurata weekendul trecut la Sala Dalles.

“Editia a zecea a fost un act asumat. Am dorit de la bun inceput sa trasez conturul unei editii aniversare printr-un upgrade din toate punctele de vedere: invitati internationali, amenajare spectaculoasa, comunicare coerenta si de impact, Recomandat de persoane cu greutate in domeniu, un premiu pe masura pentru castigatorul AAA si o noutate absoluta: lansarea unei reviste de bijuterie contemporana. Recunosc ca am dorit sa fac un statement din aceasta editie – sa aratam si sa exprimam intr-un mod fizic si concret ca lucrurile se intampla, ca impreuna putem face ceva frumos. Viitorul are Autor colectiv. Nu este nici o indoiala”, spune Dan Piersinaru, fondatorul si creatorul conceptului Autor.

Autor 10 a demonstrat ca exista o comunitate de artisti valorosi in bijuteria contemporana si ca deschiderea catre spatiul international e posibila si fireasca. “Am simtit mai mult ca oricand ca Autor este un loc al intalnirii; acel loc in care ne putem conecta cu ceilalti si in care universul nostru interior se exprima prin obiectul bijuterie, transmitand mesaje si cautand receptori. Si nu ma feresc sa repet, ori de cate ori e nevoie: Bijuteria de autor are viitor”, a concluzionat Dan Piersinaru.

Alina Carp, castigatoarea Autor Awesome Award, Dana Piersinaru

Foto si info via Autor

PUBLISHED ON 20.11.2013

more in Newsroom