WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

INSPIRATIE

Denimul pe podiumul haute couture...

Denimul a parut, mult timp, aproape evitat in colectiile haute couture,…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte

Cum a fost la a 5-a editie V for Verde

In weekend, Bucurestiul nu a fost insorit si calduros, insa a gazduit un eveniment unde atmosfera a fost si insorita si calda: targul de lifestyle sanatos V for Verde.

cum-a-fost-la-targul-de-lifestyle-sanatos-v-for-verde-2016-19

Cea de-a cincea editie a targului a adunat in spatiul de la A3 delicatese bio care ne-au rasfatat papilele gustative, cosmetice naturale si organice, obiecte eco deco si articole pentru copii. A fost o ocazie buna de a face cunostinta cu diferiti producatori locali, de a le asculta povestile si de a le testa produsele. Am gustat deliciosul mustar de casa de la Foodfairy si l-am luat pe cel picant acasa. Am aflat beneficiile super-fructului aronia melanocarpa si am incercat pe propria piele diferite cosmetice naturale, printre care se regasesc si cele de la Atinge. Ne-am indragostit de painea cu maia de la MamaPan si de conceptul din spatele acestei afaceri. Este un proiect social al Centrului Parteneriat pentru Egalitate, care ofera posibilitatea de a munci femeilor din grupuri vulnerabile. Am adaugat produsele din lemn de la Lemnivor pe lista ideilor de cadouri cool. La final, am plecat la propriu cu o bucatica din coltul verde, sub forma unuia dintre ghivecele cu crizanteme care inveseleau interiorul casei de pe Arthur Verona. Astazi, florile inveselesc o sufragerie.

Devenite o traditie V for Verde, conferintele dedicate unui stil de viata sanatos au conturat un program cat se poate de generos. Cei prezenti au avut ocazia de a intalni bloggeri culinari, instructori de yoga si fitness, nutritionisti, specialisti in parenting si in cosmetica organica. Pentru ca o viata sanatoasa presupune o viata activa, in timp ce copiii se jucau in spatiul special amenajat, cei mari s-au putut bucura de sesiuni de yoga sustinute de Yoga City.

Foto: V for Verde

PUBLISHED ON 28.09.2016

more in Newsroom