INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte
Coada de cal – Solutia pentru zile glam

Coada de cal – Solutia pentru zile glam

Versatilitatea oferita de coada de cal i-a asigurat locul in topul coafurilor clasice. Chiar daca aceasta reprezinta de multe ori cea mai la indemana solutie atunci cand nu mai suntem multumite de cum arata parul nostru, specialistii GETT’s vin cu cateva sfaturi pentru a transforma una dintre cele mai intalnite coafuri intr-o aparitie sic!

Pentru femeile cu parul lung si mediu, coada de cal poate aduce rezolvarea intr-o zi in care parul nu-ti sta bine sau in care esti foarte ocupata. Insa, cu cateva trucuri inteligente, ea poate deveni rapid o coafura de seara. In plus, pentru o femeie cu parul mai scurt, o coada de cal prinsa cu clipsuri poate insemna o schimbare de look, intr-un minut.

Daca vrei ceva nou, tapeaza putin crestetul pentru a da volum zonei de top inainte de a-ti prinde coada! Acest detaliu va acorda un aer glam lookului tau. Poti incerca, in locul unei carari simple, un breton – fie drept, fie asimetric, fie intr-o parte!

In cazul in care preferi o coafura de inspiratie boho, mergi cu peria prin par pentru a-l netezi si aplica putina spuma de par in crestet pentru a-i adauga volum. De ce nu, opteaza pe lungimi pentru o impletitura si foloseste produse de styling lejere pentru fixare. Specialistii GETT’s recomanda noua generatie de produse de la Fudge, special create pentru a fi folosite cu un uscator. Astfel, este evitat efectul aspru, imbacsit de produse, in stilul anilor ’90.

Indiferent daca vei opta pentru aceasta coafura la serviciu sau pentru o iesire in oras, folosind produsele porivite tipului tau de par si hidratand in profunzime firul, vei avea de fiecare data o aparitie fabuloasa!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 23.09.2013

more in Newsroom