WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

INSPIRATIE

Denimul pe podiumul haute couture...

Denimul a parut, mult timp, aproape evitat in colectiile haute couture,…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte
Cara Delevingne & Primul ei videoclip

Cara Delevingne & Primul ei videoclip

Despre pasiunea Carei Delevingne pentru muzica, am aflat intamplator in urma cu vreo patru ani, cand a cantat alaturi de Will Heard, in cadrul unei sesiuni acustice. Cei doi au interpretat atunci piesa Sonnetanz (“Sun Don’t Shine”) a celor de la Klangkarussell. Am reascultat-o pe Cara, un an mai tarziu, interpretand cateva versuri alaturi de Pharrell Williams, in scurtmetrajul “Reincarnation”, regizat de Karl Lagerfeld pentru Chanel. De putin timp insa, vizionez primul ei videoclip… pe repeat.

De pe catwalk, pe marile ecrane si acum in lumea muzicii

Produsa de Pharrell Williams, piesa “I Feel Everything” este inclusa pe coloana sonora a celui mai recent film al regizorului Luc Besson, din a carui distributie face parte si Cara Delevingne. Daca ai urmarit deja “Valerian and the City of a Thousand Planets”, acesta s-ar putea sa fie motivul pentru care melodia iti pare deja cunoscuta, chiar daca nu ai urmarit video-ul. Are un vibe jazzy care m-a facut sa apas, de mai multe ori, pe butonul de replay.

In ceea ce priveste videoclipul lansat la sfarsitul lunii iulie, si el poarta semnatura lui Luc Besson. Regizorul francez a intercalat, printre scenele din pelicula SF in care joaca si Dane DeHaan, Rihanna, Ethan Hawke si Clive Owen, cadre in care Cara Delevingne canta si danseaza. Lookul ei, compus dintr-un costum bleumarin de inspiratie masculina, o camasa alba, cravata si pantofi cu tocuri ametitoare, este completat de cateva peruci. Mi-au ramas in minte si cadrele in care corpul Carei este acoperit de niste creaturi ca niste fluturi luminosi, ce apar si in povestea filmului.

Foto: screenshot videoclip Cara Delevigne – I Feel Everything
Video via Youtube.com / Cara Delevingne

PUBLISHED ON 30.08.2017

more in Newsroom