AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Book Cover Tee. Capitolul 2 al unei povesti purtabile

Book Cover Tee. Capitolul 2 al unei povesti purtabile

Lansat in vara anului trecut de catre Noemi Revnic si 109, proiectul 'Book Cover Tee' adauga, acum, un nou capitol povestii sale inedite. De aceasta data, au fost recreate si croite pe tricouri copertile a 12 carti. Incepand de astazi, 13 martie, tricourile (cu modele de fata si baiat) pot fi achizitionate de la Libraria Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“<Book Cover Tee> este despre cartile preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila. Incepand de maine, timp de 12 zile, puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori pe placerileluinoe.ro, povesteste Noemi Revnic.

Personajele care au contribuit la realizarea acestui nou capitol Book Cover Tee sunt: Andreea Esca, cu “Fifty Shades of Grey” a lui E.L. James; Andreea Macri & Anda Brindusa (The One) au ales cartea “O mie si una de nopti”; Cristina Bazavan cu “Extrem de tare si incredibil de aproape” a lui Jonathan Safran Foer; Cristina Foarfa (bookaholic.ro) cu “Zenobia” a lui Gellu Naum; Daniela Kammrath (121.ro) – “Pescarusul Jonathan Livingston” a lui Richard Bach, iar ilustratia a fost realizata artistul Cristian Ianculescu (www.ianculescu.com); Andrei Th. Iovu & Lil Bulgac, colegi la Harper’s BAZAAR, au ales cartea “Pornografia” a lui Witold Gombrowicz; Diana Florina Cosmin de la Forbes a optat pentru “Girl in a Hyacinth Blue” de Susan Vreeland (fotografiata de Roro Serban); Laura Calin (V for Vintage) – “Notre Dame de Paris” a lui Victor Hugo; Vicki Nicola (vickipedia.ro) a ales “Au Bonheur des Dames” a lui Emile Zola, iar ilustratia a fost realizata de artista Raluca Pantis. Matei Schwartz (BOLD) si Andreea Nitoi au ales “Un veac de singuratate” a lui Gabriel Garcia Marquez; Marian Palie – “Omul recent” a lui Horia Roman Patapievici, iar Marius Concita a recreat pentru Noemi coperta pentru “The Unbearable Lightness of Being” de Milan Kundera.

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre”.

Descopera toate cele 12 modele aici!

Foto: Oltin Dogaru|
Make up: Adina Vlad

PUBLISHED ON 13.03.2013

more in Newsroom