INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte

Bijuterii speciale de la designeri romani

Imi plac la nebunie cadourile! Sa primesc, sa daruiesc, impachetate frumos si anuntate din timp sau dimpotriva, suprinzatoare si nonconformiste.

www.designercraft.eu, singurul magazin online de bijuterie contemporana din Romania s-a primenit pentru lunile februarie si martie cu colectii magice cu irizatii rosii.

David Sandu si Liana Salagean au creat superbe pandantive, inele si bratari cu carnelian rosu montat in argint, Gabi Urda a revenit cu exuberantele si masivele coliere crosetate din fir de matase in nuante de purpura si carmin.

Barbatii vor fi si ei din ce in ce mai bine reprezentati in ceea ce priveste accesoriile acestui inceput de an, prin obiecte destinate lor: butonii.

Roua de argint, brandul in spatele caruia se afla Maria si Adrian Baluta, absolventi ai Scolii de Bijuterie Contemporana a lui David Sandu, aduce piese unice, sensibile, adevarate momente de relaxare si calm in agitatia cotidianului. Roua de argint ne surprinde prin inelele kinetice, butonii, cerceii inspirati de Calder.

David Sandu, pandant din argint cu carnelian, 138,67 euro

 

Liana Salagean, inel de argint cu insertii de cupru, 129, 42 euro


Gabi Urda, Peru Colors Necklace,57, 78 euro

 

Ioana Enache – Colier Vintage Coral, 131, 04 euro

Roua de argint, Inel de argint cu ametist si perla neagra de cultura, 173,33 euro

Foto: Designercraft.eu


PUBLISHED ON 18.01.2012

more in Newsroom