AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Adevarul despre Alice @ British Gallery

Adevarul despre Alice @ British Gallery

Prin intermediul unor evenimente artistice inedite, British Gallery isi propune sa redefineasca spatiului din strada Paris, punand un accent puternic pe artele contemporane. Astfel, povestea lui Alice in Tara Minunilor a avut parte, pe 23 aprilie, de o interpretare neasteptata, marcand debutul acestui proiect.

Regizorul Iris Spiridon a creat un concept aparte prin care sa integreze invitatii in povestea lui Lewis Carroll. Printre acestia s-au numarat Andreea Berecleanu, Gianina Corondan, Raluca Lazarut, Crina Semciuc, Meda Victor, Alexandra Ungureanu, Aylin, Mirela Vescan, Corina Vladescu, Claudia Castrase, Mihai Plesu, Ela Craciun, Ana Morodan, Cornel Lazia.

Spectatorii au patruns in casa in grupuri de 13 persoane si au strabatut un traseu privat prin lumea lui Alice Lidell, interpretata de actrita Ioana Anastasia Anton. Pe langa dezvaluirea povestii reale care l-a legat pe autorul britanic de micuta Alice, itinerariul parcurs le-a oferit invitatilor si oportunitatea de a explora universul British Gallery altfel decat de obicei. Nota experimentala i-a provocat la fiecare pas, iar suspansul a fost unul dintre ingredientele cheie.

Evenimentul a purtat amprenta unui tea party cu accente contemporane, ce a reconstituit atmosfera britanica, presarata de elemente definitorii: de la ceaiul simbolic la gustari specifice traditiei ceaiului si pana la elemente comice de decor ce au evocat lumea fantastica a lui Alice.

Pentru mai multe imagini, click aici!

Foto si info: British Gallery

PUBLISHED ON 26.04.2013

more in Newsroom