INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Adevarul despre Alice @ British Gallery

Adevarul despre Alice @ British Gallery

Prin intermediul unor evenimente artistice inedite, British Gallery isi propune sa redefineasca spatiului din strada Paris, punand un accent puternic pe artele contemporane. Astfel, povestea lui Alice in Tara Minunilor a avut parte, pe 23 aprilie, de o interpretare neasteptata, marcand debutul acestui proiect.

Regizorul Iris Spiridon a creat un concept aparte prin care sa integreze invitatii in povestea lui Lewis Carroll. Printre acestia s-au numarat Andreea Berecleanu, Gianina Corondan, Raluca Lazarut, Crina Semciuc, Meda Victor, Alexandra Ungureanu, Aylin, Mirela Vescan, Corina Vladescu, Claudia Castrase, Mihai Plesu, Ela Craciun, Ana Morodan, Cornel Lazia.

Spectatorii au patruns in casa in grupuri de 13 persoane si au strabatut un traseu privat prin lumea lui Alice Lidell, interpretata de actrita Ioana Anastasia Anton. Pe langa dezvaluirea povestii reale care l-a legat pe autorul britanic de micuta Alice, itinerariul parcurs le-a oferit invitatilor si oportunitatea de a explora universul British Gallery altfel decat de obicei. Nota experimentala i-a provocat la fiecare pas, iar suspansul a fost unul dintre ingredientele cheie.

Evenimentul a purtat amprenta unui tea party cu accente contemporane, ce a reconstituit atmosfera britanica, presarata de elemente definitorii: de la ceaiul simbolic la gustari specifice traditiei ceaiului si pana la elemente comice de decor ce au evocat lumea fantastica a lui Alice.

Pentru mai multe imagini, click aici!

Foto si info: British Gallery

PUBLISHED ON 26.04.2013

more in Newsroom