WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

INSPIRATIE

Denimul pe podiumul haute couture...

Denimul a parut, mult timp, aproape evitat in colectiile haute couture,…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte

7 pasi de evitat in machiaj pe timpul verii

Sunt lucruri care ne indica necesitatea de a modifica, pe timpul verii, anumiti pasi din rutina machiajului de zi cu zi. Tenul nostru transpira mai mult sau isi schimba nuanta, in functie de cat de mult ne expunem la soare. Pentru a evita situatia de a descoperi pe propria piele ce este necesar sa adaptam, fara a sti intotdeauna cum, am rugat-o pe Alina Brailescu, trainer coordonator la ABA MAKE-UP ACADEMY, sa alcatuiasca pentru noi o lista de 7 obiceiuri de evitat in sezonul estival.

  1. Folosirea aceleiasi nuante de fond de ten ca in restul anului. Este recomandat ca pentru sezonul rece sa ai un fond de ten, iar, pentru perioada verii, o alta nuanta, usor mai inchisa. Chiar daca nu stai la plaja, tot te expui la razele soarelui, iar acestea iti schimba treptat nuanta pielii.
  2. Folosirea unui fond de ten cu acoperire mare. Acesta acopera porii si nu lasa tenul sa respire. Din acest motiv, este indicat pe timpul verii sa folosesti un produs fluid, cu acoperire mica, sau chiar sa inlocuiesti fondul de ten cu un BB Cream sau cu un CC Cream.
  3. Aplicarea pudrei pe intreaga suprafata a tenului. Rolul pudrei este sa matifieze, insa vara este recomandat sa renuntam la pudrarea intregii fete. Pudra blocheaza glandele sebacee si le forteaza sa produca si mai mult sebum. In plus, daca transpiram, tenul pudrat poate capata un aspect inestetic. In cazul in care nu poti renunta la pudra, aplic-o doar pe anumite zone, cum ar fi extremitatile fruntii, maxilarele, aripile nasului.
  4. Alegerea unor farduri intense. Pliul pleoapei are tendinta de ingrasare pe timpul verii, iar temperature ridicata de afara incurajeaza transpiratia care afecteaza rezistenta produselor aplicate. Opteaza pentru nuante deschise de maro sau rozuri pastelate.
  5. Folosirea unui creion de contur pentru ochi sau a unei mascara fara rezistenta la apa. Chiar daca nu mergem la piscina, tot riscam ca produsul sa curga de pe gene sau de pe pleoape. Recomandat este ca vara sa optezi pentru produse waterproof.
  6. Contouring-ul agresiv. Este contraindicat vara. Lumina puternica de afara va scoate la iveala diferentele dintre nuanta pielii corpului si cea a fetei. Cel mai potrivit este sa aplicam un bronzer pe pometi, cu doua tonuri mai inchis decat nuanta pielii noastre.
  7. Iluminatorul folosit in exces. Nici acesta nu este potrivit vara, iar motivulul este acelasi ca in cazul contouring-ului. Riscam sa obtinem un efect lipsit de naturalete. Pentru sezonul estival, foloseste un iluminator cremos, aplicat strategic pe centrul fruntii, pe barbie, pe pometi si pe centrul nasului.

Foto: Hepta.ro / Tommy Hilfiger, Christian Dior si Victoria Beckham, prezentarile colectiilor primavara-vara 2016

PUBLISHED ON 08.07.2016

more in Beauty Lines