INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

HOT TREND

Cerceii statement

Elementele cu care rezonez pe deplin la evenimentele dedicate modei alcatuiesc…

EDITOR'S CHOICE

Love is Chance

Iubesc cuvintele. Si le respect. Sunt foarte atenta si precauta cu…

CATWALK

10 rochii haute couture SS...

Am ales cate o rochie din colectiile haute-couture semnate de zece…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte

12 Years A Slave si American Hustle – cele mai bune filme la Globurile de Aur

'12 Years A Slave' si 'American Hustle' au fost desemnate cele mai bune filme ale celei de-a 71-a editii a Globurilor de Aur, ce s-a desfasurat aseara la Los Angeles. '12 Years A Slave', in regia lui Steve McQueen, a castigat premiul pentru cea mai buna drama, pe cand pelicula lui David O. Russell s-a remarcat la categoria comedie/musical.

Pe langa Globul de Aur pentru cel mai bun film comedie / musical, American Hustle a mai fost recompensat cu inca doua trofee, devenind marele castigator al serii. Amy Adams a interpretat cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie / musical, iar Jennifer Lawrence a fost numita cea mai buna actrita in rol secundar.

Globul de Aur pentru cea mai buna regie a fost primit de Alfonso Cuaron pentru pelicula Gravity, iar cea mai buna actrita intr-un film – drama a fost numita Cate Blanchett, pentru rolul din Blue Jasmine. In ceea ce priveste trofeele pentru roluri masculine, Leonardo DiCaprio a castigat la categoria cel mai bun rol principal intr-un film – comedie / musical, pentru interpretarea din The Wolf of Wall Street, iar Matthew McConaughey– la categoria cel mai bun rol principal masculin intr-un film – drama(Dallas Buyers Club). Jared Leto a castigat premiul pentru cel mai bun rol secundar (Dallas Byers Club).

Vezi intreaga lista a castigatorilor pe goldenglobes.com!

Pentru cele mai frumoase rochii de la eveniment, click aici!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 13.01.2014

more in Newsroom