INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte

12 Years A Slave si American Hustle – cele mai bune filme la Globurile de Aur

'12 Years A Slave' si 'American Hustle' au fost desemnate cele mai bune filme ale celei de-a 71-a editii a Globurilor de Aur, ce s-a desfasurat aseara la Los Angeles. '12 Years A Slave', in regia lui Steve McQueen, a castigat premiul pentru cea mai buna drama, pe cand pelicula lui David O. Russell s-a remarcat la categoria comedie/musical.

Pe langa Globul de Aur pentru cel mai bun film comedie / musical, American Hustle a mai fost recompensat cu inca doua trofee, devenind marele castigator al serii. Amy Adams a interpretat cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie / musical, iar Jennifer Lawrence a fost numita cea mai buna actrita in rol secundar.

Globul de Aur pentru cea mai buna regie a fost primit de Alfonso Cuaron pentru pelicula Gravity, iar cea mai buna actrita intr-un film – drama a fost numita Cate Blanchett, pentru rolul din Blue Jasmine. In ceea ce priveste trofeele pentru roluri masculine, Leonardo DiCaprio a castigat la categoria cel mai bun rol principal intr-un film – comedie / musical, pentru interpretarea din The Wolf of Wall Street, iar Matthew McConaughey– la categoria cel mai bun rol principal masculin intr-un film – drama(Dallas Buyers Club). Jared Leto a castigat premiul pentru cel mai bun rol secundar (Dallas Byers Club).

Vezi intreaga lista a castigatorilor pe goldenglobes.com!

Pentru cele mai frumoase rochii de la eveniment, click aici!

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 13.01.2014

more in Newsroom