EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Fotografie: SWITCHEROO Project by Hana Pesut

Fotografie: SWITCHEROO Project by Hana Pesut

Aflata in camping cu prietenii, Hanei Pesut i-a venit ideea de a-i fotografia pe doi dintre ei intr-o maniera inedita. Pentru ca aveau stiluri vestimentare foarte diferite, i-a imortalizat atat in propriile haine, cat si vice-versa. Nelipsit de haz, experimentul a conturat conceptul proiectui Switcheroo. In urmatorii ani, acesta avea sa faca inconjurul lumii si sa cuprinda sute de fotografii cu perechi – fie ele cupluri, amici sau rude – care au acceptat aceeasi provocare.

 

Inceput in mai 2010 ca o modalitate de a explora tehnica portretului, Switcheroo Project ilustreaza totodata legatura dintre vestimentatie si normele de gen. In septembrie anul acesta, Hana Pesut, fotograf autodidact de origine canadiana, a adaugat in portofoliul sau lansarea cartii Switcheroo. Aceasta reuneste o parte importanta dintre imaginile realizate pana in prezent. Cele mai multe dintre ele au fost imortalizate in Vancouver, orasul in care locuieste Hana, insa Viena, Barcelona, Parisul, New York-ul sau Tokio se regasesc si ele pe lista locurilor in care proiectul Switcheroo s-a dezvoltat.

Claire & Skylar

Leila & Azim

DJ Daruma & Toko

Sandra & Simon

switcherooproject_hanapesut-jpg

Mai multe imagini pe blogul Hanei Pesut sincerelyhana.com.

Foto via Hana Pesut / sincerelyhana.com

PUBLISHED ON 06.11.2013

more in Mood Board