TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Fotografie: SWITCHEROO Project by Hana Pesut

Fotografie: SWITCHEROO Project by Hana Pesut

Aflata in camping cu prietenii, Hanei Pesut i-a venit ideea de a-i fotografia pe doi dintre ei intr-o maniera inedita. Pentru ca aveau stiluri vestimentare foarte diferite, i-a imortalizat atat in propriile haine, cat si vice-versa. Nelipsit de haz, experimentul a conturat conceptul proiectui Switcheroo. In urmatorii ani, acesta avea sa faca inconjurul lumii si sa cuprinda sute de fotografii cu perechi – fie ele cupluri, amici sau rude – care au acceptat aceeasi provocare.

 

Inceput in mai 2010 ca o modalitate de a explora tehnica portretului, Switcheroo Project ilustreaza totodata legatura dintre vestimentatie si normele de gen. In septembrie anul acesta, Hana Pesut, fotograf autodidact de origine canadiana, a adaugat in portofoliul sau lansarea cartii Switcheroo. Aceasta reuneste o parte importanta dintre imaginile realizate pana in prezent. Cele mai multe dintre ele au fost imortalizate in Vancouver, orasul in care locuieste Hana, insa Viena, Barcelona, Parisul, New York-ul sau Tokio se regasesc si ele pe lista locurilor in care proiectul Switcheroo s-a dezvoltat.

Claire & Skylar

Leila & Azim

DJ Daruma & Toko

Sandra & Simon

switcherooproject_hanapesut-jpg

Mai multe imagini pe blogul Hanei Pesut sincerelyhana.com.

Foto via Hana Pesut / sincerelyhana.com

PUBLISHED ON 06.11.2013

more in Mood Board