HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Booming Vases. Un proiect Analogia Project si Alessio Sarri

Booming Vases. Un proiect Analogia Project si Alessio Sarri

Proiectele semnate de Andrea Mancuso si Emilia Serra, duo-ul creativ de la Analogia Project, exploreaza intr-o maniera inedita interactiunile dintre material si imaterial. Realizat in colaborare cu ceramistul Alessio Sarri, 'Booming Vases' (Vaze care explodeaza) reprezinta cel mai recent experiment artistic al lor, in cadrul caruia ceramica si aerul sunt prezentate ca elemente, deopotriva, puternice si fragile.

Proaspat modelate in lut, vazele au fost provocate sa explodeze sub presiunea aerului. Formele geometrice deteriorate astfel au fost lasate la uscat, urmand, apoi, pasii obisnuiti de obtinere a obiectelor din ceramica. Atunci cand privesti vazele cu flori, imaginea lor iti creeaza impresia ca plantele sunt de fapt cele care au deformat ceramica din interior, in procesul lor de crestere si inflorire. Aceasta interpretare face ca sonoritatea apropiata dintre “booming vases’ si “blooming vases” (vaze care infloresc) sa nu para deloc intamplatoare.

Descopera intregul proiect pe analogiaproject.com!

Foto: Giulio Boem/ analogiaproject.com

PUBLISHED ON 30.04.2014

more in Mood Board