AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Barbatul cazut in femeie – performing de moda si pictura

Barbatul cazut in femeie – performing de moda si pictura

Designerul Mihaela Cretescu si pictorita Elena Copuzeanu au realizat impreuna o colectie vestimentara speciala ce va fi lansata, pe 28 august, de la ora 20:30 printr-un show inedit, desfasurat la Galeria Galateca. Intitulat, 'Barbatul cazut in femeie', evenimentul imbina spatiul expozitional al galeriei cu picturile aspre si senzualei ale Elenei Copuzeanu si cu creatiile vestimentare, semnate de Mihaela Cretescu.

Aflata la prima prezentare publica, Mihaela Cretescu isi construiste piesele vestimentare din materiale ce invaluie corpul in senzualitate si se transforma in suportul ideal pentru pictura impetuoasa, ludica si nonconformista a Elenei Copuzeanu.

Realizata in exclusivitate pentru NeoGalateca, colectia este formata din 12 piese unice, ce reprezinta fiecare luna a anului – toate purtand desenul original al unui personaj masculin. Intreaga serie vestimentara are in prim plan imaginea barbatului-vesmant care invaluie femeia, o iubeste si o protejeaza.

Invitat special la evenimentul de lansare: fotograful Vlad Bardu

Art Director: Alin Galatescu

Foto si info: Galateca

PUBLISHED ON 27.08.2013

more in Newsroom