EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte
Alex S. MacLean – Fotografii surprinse din aer

Alex S. MacLean – Fotografii surprinse din aer

Ca oameni, raportam deseori lumea la nevoile noastre si modelam ceea ne inconjoara in consecinta. Surprinse din aer, fotografiile lui Alex S. MacLean ne ofera o perspectiva din care parem mici piese pe machete ale caror arhitecti nu suntem doar noi. Pilot si fotograf de meserie, cu studii si in arhitectura, MacLean exploreaza prin imaginile sale relatia dintre mediul natural si cel construit de om.

Parcari aglomerate, case ordonate cat mai eficient in structura orasului, plaje amenajate cu sezlonguri confortabile si umbrele colorate, parcuri acvatice, asemanatoare unor table de joc pentru copii, peisaje in care interventia umana este cand in armonie cu natura, cand devastatoare, portofoliul lui MacLean se transforma intr-o cercetare impresionanta.

Iata in continuare cateva dintre fotografiile ce-i poarta semnatura, al caror element comun este apa, in diferite forme! Pentru mai multe imagini, viziteaza site-ul alexmaclean.com!

Pe parcursul carierei, lucrarile artistului american au fost prezentate in numeroase expozitii personale sau de grup, atat in Statele Unite, cand si in Canada, Europa si Asia. De asemenea, au fost publicate in carti de specialitate si desemnate castigatoare in competitii internationale, printre care Corine International Book Award in 2009.

Facebook Alex S. MacLean

Foto: Alex S. MacLean

PUBLISHED ON 15.09.2014

more in Mood Board