HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Alex S. MacLean – Fotografii surprinse din aer

Alex S. MacLean – Fotografii surprinse din aer

Ca oameni, raportam deseori lumea la nevoile noastre si modelam ceea ne inconjoara in consecinta. Surprinse din aer, fotografiile lui Alex S. MacLean ne ofera o perspectiva din care parem mici piese pe machete ale caror arhitecti nu suntem doar noi. Pilot si fotograf de meserie, cu studii si in arhitectura, MacLean exploreaza prin imaginile sale relatia dintre mediul natural si cel construit de om.

Parcari aglomerate, case ordonate cat mai eficient in structura orasului, plaje amenajate cu sezlonguri confortabile si umbrele colorate, parcuri acvatice, asemanatoare unor table de joc pentru copii, peisaje in care interventia umana este cand in armonie cu natura, cand devastatoare, portofoliul lui MacLean se transforma intr-o cercetare impresionanta.

Iata in continuare cateva dintre fotografiile ce-i poarta semnatura, al caror element comun este apa, in diferite forme! Pentru mai multe imagini, viziteaza site-ul alexmaclean.com!

Pe parcursul carierei, lucrarile artistului american au fost prezentate in numeroase expozitii personale sau de grup, atat in Statele Unite, cand si in Canada, Europa si Asia. De asemenea, au fost publicate in carti de specialitate si desemnate castigatoare in competitii internationale, printre care Corine International Book Award in 2009.

Facebook Alex S. MacLean

Foto: Alex S. MacLean

PUBLISHED ON 15.09.2014

more in Mood Board