INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

HOT TREND

Cerceii statement

Elementele cu care rezonez pe deplin la evenimentele dedicate modei alcatuiesc…

EDITOR'S CHOICE

Love is Chance

Iubesc cuvintele. Si le respect. Sunt foarte atenta si precauta cu…

CATWALK

10 rochii haute couture SS...

Am ales cate o rochie din colectiile haute-couture semnate de zece…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte
The Good Wife – Colectia Murmur ss 2012

The Good Wife – Colectia Murmur ss 2012

Pornind de la 'The good wife's guide' publicat in presa americana a anilor '50, Andreea Badala si-a imaginat, pentru colectia primavara-vara 2012, femeia perfecta din punctul de vedere al unui barbat. Asa a luat nastere The Good Wife, seducatoare, dar supusa, frumoasa si discreta in public, dar mai frumoasa si uneori neimblanzita in privat.

Colectia debuteaza in forta cu imprimeuri si culori fondante. Bulinele imprimate se transforma in perforatii sau gravuri pe piele. Formele rotunde au diverse proportii si completeaza sau evidentiaza formele corpului feminin. Cupele de sutien de inspiratie retro, realizate manual printr-un mix de tehnici traditionale si industriale, sunt incorporate in rochii care inchid corpul prin siraguri nesfarsite de baba-mos sau snururi elastice.

Tinutele sunt completate de accesorii, precum harnasamente de bust, portjartiere din piele, curele-portjartier sau harnasamente complexe din benzi elastice si piele. Acestea au fost concepute pentru a fi purtate peste haine sau direct pe piele.

“The Good Wife” a fost prezentata in cadrul targului Who’s Next Paris in septembrie 2011. Prin intermediul colectiei, Murmur se pozitioneaza clar pe nisa care face legatura intre pret-a-porter si accesoriu erotic. Aceasta este deja prezenta in magazinele din Paris, Lyon, Amsterdam, Londra si Beirut, iar de la inceputul lunii martie a fost inclusa si in showroom-ul designerului si in diferite magazine din Bucuresti.

Pentru cea de-a treia colectie, Murmur realizeaza prima campanie de imagine, fotografiata de Ionut Staicu intr-un spatiu cu puternice valente casnice. Femeia Murmur e surprinsa intr-un moment de reverie, in care activitatile casnice reprezinta un ritual care curge in acelasi pas cu gandurile ei.

Foto: Ionut Staicu

PUBLISHED ON 02.03.2012

more in Newsroom